Τρίκαλα

Η TDA ξανά κοντά σας…τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας!

Μετά από 2 μήνες και κάτι που κράτησε το lockdown Η Ακαδημία Χορού τρικάλων- TDA ξεκινάει την επαναλειτουργία της! Δύσκολο ήταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα για τους λάτρεις του χορού στην πόλη μας, ευτυχώς όμως ή TDA  προκειμένου να δώσει σε όλους τους χορευτές μια διέξοδο πραγματοποίησε μια σειρά online μαθημάτων ‘χορεύουμε από το σπίτι’. Τα μαθήματα ήταν δωρεάν  ως ένδειξη αναγνώρισης της δύσκολης κατάστασης που διανύουμε.

Τη Δευτέρα 25/5 μετά από επίσημη υπουργική απόφαση η σχολή χορού  είναι και πάλι ανοιχτή για μαθητές από 11 ετών και πάνω. Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην αισθάνεται κάποιος ανασφάλεια για τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται:

1.Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες τηρείται απόσταση σε όλους τους χώρους 2 μέτρα σε φυσικές παρουσίες (αίθουσες, χώροι αναμονής)
2.Πλύσιμο των χεριών τακτικά και σχολαστικά με σαπούνι και ζεστό νερό ή με αλκοολούχο διάλυμα και αποφυγή επαφής των χεριών με το πρόσωπο (μάτια, μύτη, στόμα) .Θα υπάρχουν αντισηπτικά στην είσοδο καθώς και σε όλους τους χώρους της σχολή
3.Κάλυψη του βήχα ή το φτερνίσματος με χαρτομάντιλο το οποίο απορρίπτεται άμεσα, με ευθύνη του ίδιου του ατόμου Αν αυτό δεν είναι διαθέσιμο, κάλυψη με το εσωτερικό του αγκώνα.
4.Ως προς τον χορό σε αυτή τη φάση, στο πλαίσιο του ομαδικού μαθήματος,επιτρέπεται μόνο η ατομική άσκηση και προπόνηση σε γκρουπ με τήρηση των αποστάσεων.
5. Ομαδικά μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου, HIP HOP, LATIN, SALSA ,  TANGO,ευρωπαϊκοί χοροί κτλ που διεξάγονται με επαφή και σε ζευγάρια να γίνονται με απόσταση 2 μέτρων.
6.Στην αίθουσα χορού οι μαθητές και οι δάσκαλοι να εισέρχονται με συγκεκριμένη χορευτική ενδυμασία και να αποφεύγουν τη χρήση κοσμημάτων. ( τα κινητά τηλέφωνα παραμένουν στην τσάντα σας)
7. Δεν επιτρέπεται η σωματική επαφή μεταξύ σπουδαστών ή μεταξύ διδάσκοντος και σπουδαστή.
8.Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενος πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με σαπούνι και ζεστό νερό. Ακολουθεί προσεκτικό στέγνωμα των χεριών με χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης οι οποίες θα απορρίπτονται στους κάδους απορριμμάτων.
9.Τα παπούτσια χορού πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά εντός της σχολής χορού και να γίνεται αλλαγή μετά το πέρας του προγράμματος στα αποδυτήρια.
10.Οι χορευτές να φέρουν τις ατομικές τους προστατευτικές πετσέτες τις οποίες θα χρησιμοποιούν κατά την ώρα της χορευτικής άθλησης.
11. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα διδασκαλίας σε άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μαθητολόγιο της σχολής.
12.Οι γονείς ή οι συνοδοί τους να παραλαμβάνουν τα παιδιά από την υποδοχή της σχολής χορού.
13.Σε περίπτωση αλλαγής στοιχείων του μαθητή, θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα η σχολή χορού.
14.Φροντίστε την ατομική σας υγιεινή καθώς και την φροντίδα των προσωπικών σας αντικειμένων.
15.Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε συνοδούς παρά μόνον για την διευθέτηση των οικονομικών και ενημέρωση. Όλα αυτά κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία.
16.Δεν πίνουμε νερό από την βρύση, ψύκτη, ψυγείο της σχολής ούτε χρησιμοποιούμε αντικείμενα (ποτήρια μαχαιροπίρουνα κ. λ. π). Νερό, σνακ θα έχετε από το σπίτι ή θα τα προμηθεύεστε από τον αυτόματο πωλητή που υπάρχει στον χώρο. ΌΧΙ φαγητά σε μπολ, θα πετιούνται…
17.ΌΧΙ Χαιρετισμοί – εναγκαλισμοί…
Αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν την *Νέα Κανονικότητα *.
. Για όλους είναι εξαιρετικά δύσκολη η προσαρμογή. Όμως επιβάλλεται να το κάνουμε ,γιατί αγαπάμε τον ΧΟΡΟ .

Καλή αρχή TDA!

Back to top button
Close
Close