Γάμος - Βάπτιση

Η luxury βάπτιση της Αφροδίτης με Floral concept!

Εντυπωσίασε το κοινό των Τρικάλων & της Καλαμπάκας

 

H βάπτιση που μάγεψε το κοινό των Τρικάλων & της Καλαμπάκας Αναμφισβήτητα η βάπτιση της μικρής Αφροδίτης, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η βάπτισης «της χρονιάς» για τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα. Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουλίου, η ομάδα του GLAMOUR στα Τρίκαλα επιμελήθηκε την βάπτιση της νεοφώτιστης Αφροδίτης με θέμα το FLORAL.

Για 3 ολόκληρες μέρες τα συνεργεία και η ομάδα του GLAMOUR, στήνανε τις ειδικές κατασκευές στον χώρο της δεξίωσης αλλά και της εκκλησίας. Λευκές τραπεζαρίες με floral φόντο, συνθέσεις με λουλούδια, αμέτρητη ποικιλία γλυκών, φωτισμοί led σε διάφορες αποχρώσεις, ειδικές κατασκευές με φωτισμούς Led και τεράστιες συνθέσεις μπαλονιών, συνθέσανε ένα παραμυθένιο σκηνικό διακόσμησης που δεν αντικρίζεις συχνά. Σχεδόν 300 καλεσμένοι, δώσανε το παρόν στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα της οικογενείας, όλοι τους μαγεμένοι από την αισθητική του χώρου.

Ο Κωνσταντίνος Καμέας και η ομάδα του GLAMOUR, επιμεληθήκανε, οργανώσανε και συντονίσαμε την συγκεκριμένη εκδήλωση αποσπώντας τις πιο όμορφες κριτικές. Πάντα τέτοια…!

Επιμέλεια-Σχεδιασμός-Οργάνωση 
Glamour-Όθωνος 18-Τρίκαλα

http://Glamour Γάμος Βάπτιση Διακόσμηση

Back to top button
Close
Close