ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Η LA FARM έκοψε την πίτα των εργαζομένων και βράβευσε παραγωγούς και προσωπικό

Σε ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα η γαλακτοβιομηχανία LA FARM ,  των αδερφών Πλεξίδα , έκοψε το βράδυ  του Σαββάτου, στο κέντρο Memories Hall στην Αγία Κυριακή ,  την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του εργοστασίου . Οι ιδιοκτήτες Σωτήρης και Βαγγέλης Πλεξίδας  ευχήθηκαν στο προσωπικό υγεία και δύναμη για το νέο έτος, κάνοντας αναφορά στη δύσκολη οικονομική εποχή που βιώνει η χώρα μας και στον ανελέητο ανταγωνισμό που χαρακτηρίζει την αγορά.  Παρόλα αυτά όλα τα οικονομικά μεγέθη της Τρικαλινής Γαλακτοβιομηχανίας είναι συνεχώς σε ανοδική πορεία πραγματοποιώντας πωλήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό .

Μετά τις ομιλίες και το γεύμα, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά των εργαζομένων, ενώ τα δυο φλουριά της πίτας κέρδισαν από 500 ευρώ.Παράλληλα τα διοικητικά στελέχη της επιχείρισης βράβευσαν συνεργάτες κτηνοτρόφους καθώς και εργαζόμενους στην εταιρία ενώ παρουσίασαν με μια όμορφη προβολή το ξεκίνημα του Εργοστασίου καθώς και τις νέες εγκαταστάσεις.

Πέρα από τους ιθύνοντες της LaFARM το προσωπικό και τις οικογένειες του στην εκδήλωση παρευρέθηκαν,ο κλήρος με τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών , τοπικοί φορείς με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ.Αγοραστό τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου ,αρχές  καθώς και εκπρόσωποι  οργανισμών, πολιτικοί και αθλητικοί παράγοντες ….ενώ τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης  έκανε ο Κώστας Αργυρούσης …

cz

Back to top button
Close
Close