Instagram Style

Η Chanel δίνει και φέτος το παρών στις Γαλλικές Αλπεις.

Στις γαλλικές Αλπεις, στην πανέμορφη, χιονισμένη, Courchevel η Chanel δίνει και φέτος το παρών με μια ανανεωμένη, ιδιαίτερη, ντιζαϊνάτη μπουτίκ.

Από μακριά, το logo της Chanel, τρισδιάστατο και τεράστιο, με γράμματα γλυπτά τα οποία μάλιστα φωτίζονται, ακριβώς έξω από το κατάστημα, δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις: Πρόκειται για μια εκπληκτική, ντιζάιν, μπουτίκ του γαλλικού οίκου μόδας.

Η μπουτίκ της Chanel στη μαγευτική Courchevel άνοιξε για έννατη συνεχόμενη χρονιά λίγο πριν τις γιορτές και θα κρατήσει τις πύλες της ανοιχτές μέχρι και τα τέλη Απριλίου, για όσους ανέβουν στις Αλπεις και θελήσουν να κάνουν αγορές με γαλλική υπογραφή και αέρα.

Το κατάστημα της Chanel στην Courchevel ανανεώνεται κάθε χρόνο και η διακόσμηση είναι πάντα εμπνευσμένη από τις συλλογές που φιλοξενεί (φέτος στα ράφια του μπορεί αν βρει κανείς δημιουργίες από τις συλλογές  Fall-Winter 2018/19 Ready-to-Wear2018/19 Cruise collections και Spring-Summer 2019 Ready-to-Wear pre-collection).

Σήμα κατατεθέν της φετινής μπουτίκ τα τεράστια γράμματα-γλυπτά που σχηματίζουν τη λέξη Chanel, ύψους 1,2 μέτρων το καθένα.

Ολα αυτά στο εξωτερικό.

Γιατί εσωτερικά, κυριαρχούν υλικά και σχέδια που είναι συνυφασμένα, ταυτισμένα με την Chanel.

Μαύρο, άσπρο, τουίντ, καπιτονέ, όλα μαζί συναντώνται σε αυτήν τη μπουτίκ συμπυκνώνοντας  την ταυτότητα του γαλλικού οίκου μόδας.

Το πορτοκαλί χρώμα, που εν πολλοίς κυριαρχεί και δίνει την απαραίτητη ζεστασιά στο χώρο, δεν έχει επιλεγεί τυχαία. Εμπνευσμένο από τα looks της συλλογής Cruise 2018/2019 και τοποθετημένο έξυπνα (πορτοκαλί είναι το χαλί το οποίο είναι τοποθετημένο έξυπνα σε λωρίδες, χαλί παρκέ εναλλάξ) δένει το χώρο.

Μια μαύρη φάσα διατρέχει τους τοίχους λειτουργώντας σαν νήμα που ενώνει τους χώρους και τις δημιουργίες.

Το ντιζάιν στα καλύτερά του για τις ρομβοειδείς προθήκες που είναι τοποθετημένα τα αξεσουάρ της Chanel, αλλά και τις υπόλοιπες βιτρίνες στην απέναντι πλευρά με τα ρολόγια, τα κοσμήματα και τα γυαλιά ηλίου.

Στο πίσω μέρος της μπουτίκ μια σιδερένια σκάλα εμπνευσμένη από την ιστορική σκάλα του θρυλικού κτιρίου της Chanel στον αριθμό 31 της rue Cambon στο Παρίσι οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο όπου φιλοξενούνται.

WWW.BOVARY.GR

Back to top button
Close
Close