Lifestyle newsΓάμος - Βάπτιση

Η blogger Ολίβια Γαβρίλη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Σταύρο!

 

Η blogger Ολίβια Γαβρίλη και διαχειρίστρια του site eimaimama.gr, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της Σταύρο και μας έδωσε όλες τις όμορφες νυφικές λεπτομέρειες ..από την πιο γλυκιά προσωπική τους στιγμή. Ευχόμαστε κάθε ευτυχία!

Σας ευχαριστούμε για τις αμέτρητες ευχούλες που μας έχετε στείλει από χθες το πρωί που παντρευτήκαμε ο Σταύρος και εγώ. Ο γάμος μας ήταν πολιτικός και σε λίγους μήνες θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός. Όχι! Δεν είμαι έγκυος . Απλά αγαπιόμαστε πολύ και θέλουμε να παντρευτούμε με όλους τους τρόπους, χεχε!

Πάντα μοιράζομαι μαζί σας τις λεπτομέρειες από τα μυστήρια, τα πάρτι και τις γιορτές, γιατί είμαι της άποψης πως δεν χρειάζεται να καταξοδευτεί κανείς για να έχει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Πάμε λοιπόν!

Το φανταστικό μου φόρεμα ήταν από τη νυφική συλλογή του Perfectdress.gr
Οι βέρες μας σε ροζ χρυσό που φέρουν την ονομασία “Noah and Allie”, από τους λατρεμένους πρωταγωνιστές της ταινίας “The Notebook” δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο από Πριγκιπώ .

Τα άνετα και απίστευτα οικονομικά παπούτσια μου είναι από Tsoukalas shoes stores . Το υπέροχο δωμάτιο στις φωτογραφίες βρίσκεται στο Αρχοντικό Χοροστάσι – Chorostasi Mansion της μαγικής Αρναίας, όπου παντρευτήκαμε .

Back to top button
Close
Close