Beauty experts

Η blogger Νάνσυ Σπαθή αποκαλύπτει τα αγαπημένα της καλλυντικά

Γεια σας, είμαι η Νάνσυ Σπαθή ( aka @nansoumou)! Έχω σπουδάσει Social Administration και έχω κάνει Master of Bussiness Administration.Από μικρή θυμάμαι να παρακολουθώ με απόλυτη προσήλωση τη μαμά μου να ντύνεται και να βάφεται. Λάτρευα τα ψηλοτάκουνα και ανυπομονούσα να τα φορέσω καθώς και τα κραγιόν! Τρελαινόμουν!

Κάπως έτσι λοιπόν και αφού εκπλήρωσα όλες τις σχολικές και φοιτητικές μου υποχρεώσεις και αφού άρχισα να δουλεύω στη οικογενειακή μας επιχείρηση, ξεκίνησα να ασχολούμαι με το blogging. Αρχικά σαν hobby και μια ευχάριστη ενασχόληση στην καθημερινότητα και χωρίς κανένα expectation. Όλο αυτό με οδήγησε σε αυτό το όμορφο Fashion ταξίδι, οπου έχω κάνει πολύ όμορφες συνεργασίες με brands που δεν θα μπορούσα να φανταστώ. Επίσης τηλεοπτικές συνεργασίες με πολλές εκπομπές όπως “Happy Day” , “Σπιτι μου Σπιτάκι μου” και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη “Ελένη”.

 

Για εμένα η ομορφία ξεκινάει απο μέσα μας και τη στιγμή που αποφασίζουμε να είμαστε ο εαυτός μας! ‘Ετσι πρέπει να μας φροντίζουμε και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Φροντίζω, λοιπόν, να ακολουθώ μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και πίνω άφθονο νερό!!! Για το πρόσωπο μου η ρουτίνα μου είναι η εξής:

Κάθε πρωί λοιπόν πλένω το προσωπό μου με το Sonic System της Clinique και ενα τζελ καθαρισμού, αυτή τη στιγμή το Effaclar της La Roche Possay. Στη συνέχεια προχωράω σε βαθιά ενυδάτωση με τον ορό ANR της Estee Lauder, ενυδατικό τζελ WASO της SHISEIDO, Origins Ginzing για τα μάτια , lip balm με ελαιόλαδο και και SPF30 και αντιηλικό προσώπου κόκκινο σταφύλλι επίσης Korres με SPF30 τώρα που ο ήλιος δεν είναι τόσο δυνατός!

To make up routine μου συνήθως είναι με μια απλή βάση και lip balm αλλά για λίγο πιο προσεγμένες εμφανίσεις ακολουθώ τα παρακάτω steps:

Το current αγαπημένο μου make up είναι το double wear τη Εstee Lauder. Για extra λάμψη κάτω από τα μάτια χρησιμοποιώ το Touche Eclat της YSL. Για τέλειο contouring χρησιμοποιώ το Ultimate Bronzer από Tom Ford, Sangria Blush από Laura Mercier και λάμψεις με το Master Strolling Stick της Maybelline.

www.tlife.gr

Back to top button
Close
Close