FashionInstagram Style

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και η δημιουργική καθημερινότητα της Shopranoblog!

Η Χρυσιάννα είναι ένα σύγχρονο κορίτσι που γνωρίζει καλά πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα, μια και η εμφάνιση και το lifestyle της είναι το βασικό της αντικείμενο εδώ και χρόνια. Μέσα από το blog της παρουσιάζει fashion brands, το προσωπικό της style, αλλά και αγαπημένες συνήθειες της καθημερινότητας της (θέατρο, cinema, εστιατόρια, bar, εκθέσεις, events, ταξίδια κλπ)!

«Από μικρή, μεταξύ μπαλέτου, γαλλικών και πιάνου (ήμουν πάντα το καλό, ήρεμο κοριτσάκι με όλο το “πακέτο” εξωσχολικών δραστηριοτήτων) πού με έχανες πού με έβρισκες… στην ντουλάπα της μαμάς! Τακούνια, τσάντες σε όλα τα μεγέθη, γυαλιά, κοσμήματα, ρούχα αποτελούσαν έναν κόσμο παραμυθένιο και με την πρώτη ευκαιρία… χανόμουν σε όλο αυτό το “μαγικό βασίλειο”, τη walk in closet του σπιτιού!» μας λέει.

snapseed.jpg

Συνδυάζοντας δίπλωμα στο πιάνο με Οικονομικές σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό MSc International Business Economics στο City University London, επιστρέφοντας στην Ελλάδα την κέρδισε ο χώρος των περιοδικών (Advertising Manager στο In Style & μετά στη Vogue) και του PR, όντας PR Manager σε μεγάλο όμιλο καλλυντικών!

«Το blogging το ξεκίνησα γιατί λατρεύω τον μαγικό κόσμο της μόδας που (με κάτι μικρό ή μεγάλο) μας μεταφέρει σε ένα ονειρικό κόσμο με πολύ χρυσόσκονη και μπορεί σαν μαγικό ραβδάκι να κάνει υπέροχη την καθημερινότητα μας! Το ξεκίνησα πριν λίγα χρόνια σαν χόμπι και με ψευδώνυμο (στην αρχή κανείς δεν ήξερε την πραγματική ταυτότητα της «shoprano») και μετά αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά μ αυτό!».

Παράλληλα με το blog και τις τηλεοπτικές συμμετοχές της σε εκπομπές, έχει και μόνιμη στήλη στο περιοδικό In Style. Της ζητήσαμε να μας περιγράψει ένα τυπικό 24ωρό της…

img-4436.JPG

Όταν ήμουν στέλεχος σε εταιρείες το πρωινό ξύπνημα ήταν νωρίς και συγκεκριμένη ώρα! Τώρα πια το πρωινό ξύπνημα είναι διαφορετικό ανάλογα την ημέρα… μπορεί να είναι πολύ πρωί ή και λιγάκι αργότερα αν μπορώ να ξεκλέψω λίγο παραπάνω χουζούρι στο κρεβάτι! Το πρωινό μου είναι συνήθως φρέσκος χυμός πορτοκάλι και ένα βραστό αβγό!

Το πρόγραμμα μου αλλάζει καθημερινά ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τα ραντεβού. Αν δεν έχω κάποιο event ή business meeting, η καθημερινή μου «στολή» είναι J Brand jeans, κασμιρένιο πουλοβεράκι (μαύρο ή σε pastel αποχρώσεις), sneakers (Balenciaga ή Yeezy) ή Gucci fur loafers και oversized πανωφόρι (αγαπημένο το λευκό Gucci παλτό μου και αν δεν έχει πολύ κρύο Balmain blazers)! Παίρνω το αγαπημένο μου Starbucks non fat iced caramel macchiato και η μέρα ξεκινάει…

P.S. Αν είμαι σε περίοδο αυστηρής διατροφής ο καφές γίνεται iced red tea με sugar free vanilla sirup!

img-6467.JPG

Το γυμναστήριο το προγραμματίζω πάντα μεσημέρι (το πρωί δύσκολα θα το πάρω απόφαση και το απόγευμα συνήθως έχω επαγγελματικά καλέσματα/events). Κάνω personal training στο Panos Fotiadis Gym και ευτυχώς ο γυμναστής μου μου έχει αδυναμία. Δε θυμώνει με τις συνεχόμενες αλλαγές στις προπονήσεις μου, κάτι που συμβαίνει συνέχεια. Άλλωστε, πολύ συχνά μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα μου λόγω πολλών υποχρεώσεων με συνεργάτες.

Για το μεσημεριανό μου προτιμώ κάτι light γιατί όταν τρέχω μέσα στην ημέρα δεν μπορώ να τρώω πολύ! Healthy snacks & power smoothies στο Join Juice Bar ή κάτι ελαφρύ στο Brunello στο Κολωνάκι (αν είμαι βόρεια στο Salumaio Κηφισιά). Μέσα στην ημέρα σίγουρα θα σταματήσω και για ένα iced latte από το Da Capo!

snapseed-r04VJ.jpg

Για την περιπόησή μου πηγαίνω σταθερά στο αγαπημένο μου Panos Kallitsis Salon, ειδικά όταν πρόκειται να συνεχίσω κατευθείαν σε φωτογράφηση ή σε ραντεβού με συνεργάτες!

 Αρκετή ώρα στο σπίτι περνάω μπροστά στο laptop και βέβαια άπειρες ώρες κολλημένη στην κίνηση! Αγαπημένο μου homewear είναι άνετα κολάν και oversized Zoe Karssen Τshirts, ενώ μόλις επιστρέφω από έξω, οι πρώτες κινήσεις μου είναι οι εξής: βγάζω ρολόι και δαχτυλίδια, πιάνω μαλλιά πίσω, ντους για να χαλαρώσω και πίνω πολύ πολύ νερό!

Το βράδυ περιλαμβάνει συνήθως dinner & drinks (η αλήθεια είναι ότι βγαίνω συχνά), αλλά πολλές φορές αγαπώ να είμαι και σπίτι. Στον καναπέ, τυλιγμένη με κουβέρτα και να βλέπω σειρές!

Όταν βγαίνω πάντα φοράω high heels, Manolo Blahnik, Aquazzura ή Christian Louboutin! Αν θέλω κάτι πιο άνετο επιλέγω τις Fendi cowboy boots!

Τα αγαπημένα μου εστιατόρια που σίγουρα θα με πετύχει κανείς είναι τα Nikkei, Woowoo, Izakaya, Ράτκα, Cash, Patpong, Παπαδάκης και Παπαϊωάννου για Κυριακή μεσημέρι ψαράκι με θέα θάλασσα.

snapseed-6jkvf.jpg
www.glow.gr

Back to top button
Close
Close