Lifestyle newsUncategorized

Η Χριστίνα Μπόμπα για πρώτη φορά μίλησε για τον άνδρα της ζωής της

 

Η 32χρονη influencer και πλέον παρουσιάστρια του «The Voice» γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Λαμία. Από μικρή είχε κλίση στις θετικές επιστήμες και μεγάλη αδυναμία στα μαθηματικά. Αυτός ήταν και ο λόγος που ενώ αγαπούσε το μάρκετινγκ, μπήκε στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, αποφοιτώντας μάλιστα με 8. Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με την έρευνα και έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται σε μια πολυεθνική, όπως είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου», που πήγε καλεσμένη την Κυριακή το μεσημέρι

Η ίδια αποκάλυψε και το πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη! Εκείνος είχε πάει για ένα επαγγελματικό ραντεβού στην εταιρία, όπου εργαζόταν η Χριστίνα. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια όταν έφυγε από το γραφείο της ο παρουσιαστής έστειλε μήνυμα σε μία φίλη της και της είπε: «Εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ!»

«Είχε διαφορετική εικόνα από ότι έδειχνε στον έξω κόσμο! Είδα έναν συγκροτημένο άνθρωπο, ένα επιχειρηματικό μυαλό, έναν πολύ καλό άνθρωπο και εκτός από όλο το άλλο που με γοήτευσε! Οπότε ήξερα ότι ταιριάζουμε τελείως! Μετά από αυτό το meeting εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση! Με πήρε τηλέφωνο, βγήκαμε ένα ραντεβού… και μου έβαλε να λύσω τέσσερις γρίφους και είπα από μέσα μου «την πάτησες» τώρα γιατί εγώ είχα κόλλημα με τους γρίφους! Τελικά τους έλυσα και εντυπωσιάστηκε! Όταν με άφησε σπίτι μου είπε «έχω και έναν πέμπτο γρίφο αν τον λύσεις θα αλλάξω τα εισιτήριά μου και θα φύγω την επόμενη μέρα!» Μπήκα λοιπόν στo google, ούτε που το ρίσκαρα και τον έλυσα! Μετά πήγαμε σινεμά και από τότε είμαστε μαζί!»

Στη συνέχεια η Χριστίνα άφησε τη δουλειά της στην Αθήνα και τον ακολούθησε στον Άγιο Δομίνικο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σίφνο επισφραγίζοντας την αγάπη του.

Back to top button
Close
Close