Lifestyle news

Η Τόνια δίπλα στον Μαραβέγια σε κάθε του κίνηση.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Κωστή Μαραβέγια να τραγουδά και να πραγματοποιεί υπέροχες live εμφανίσεις με πλήθος κόσμου να τον παρακολουθεί, ωστόσο το νέο του επαγγελματικό βήμα δεν έχει σχέση με το… τραγούδι. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης δανείζει τη φωνή του στην animation ταινία «Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ», κάτι για το οποίο νιώθει τεράστιο ενθουσιασμό. Συμπρωταγωνιστής του στην παιδική ταινία είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που με τη σειρά του δανείζει τη φωνή του στον σερ Λάιονελ Φροστ.

Πριν μερικές ημέρες έγινε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας και φυσικά από το πλευρό του Κωστή Μαραβέγια δεν έλειπε η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Δεν προκαλούν, ενώ προσπαθούν να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Χωρίς… γλυκανάλατες αναρτήσεις, η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης στηρίζουν ο ένας τον άλλον, ενώ αν και δεν το επιδιώκουν ποζάρουν άφοβα στα φωτογραφικά φλας.

Έτσι και στην επίσημη πρεμιέρα, η Τόνια δεν δίστασε να ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της! Η γνωστή ηθοποιός παρακολούθησε μαζί με τον καλλιτέχνη την ταινία και συγκινήθηκε από το ταλέντο του συντρόφου της.

Δες τις φωτογραφίες:

Back to top button
Close
Close