MUST Read

Η τρικαλινή υποψηφιότητα της Χρ.Γαλανοπούλου στο πλευρό του Γ.Πατούλη

Η τρικαλινής καταγωγής Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής και Προπονήτρια Στίβου, Χριστίνα Γαλανοπούλου είναι μια από πιο δυνατές υποψηφιότητες για την Περιφέρεια της Αττικής στο πλευρό του υποψηφίου Γ.Πατούλη. Έχει αρκετή εμπειρία στα κοινά και μακρά πορεία προσφοράς και εθελοντισμού και διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον κο Πατούλη. 

Ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, για λογαριασμό της ΝΔ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η πρόταση συνεργασίας ξεκίνησε από τους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου και τους Χειμερινούς Αγώνες του Pyeong Chang –Πιονγκτσανγκ , των οποίων η τελετή αφής έγινε στη Αρχαία Ολυμπία μετά από πρόταση του κ. Βασιλειάδη και του συντονιστή όλου του εγχειρήματος της ΕΟΕ κ. Κώστα Πανταζή συντόνισε τους Ολυμπιακούς Κύκλους με τα 140 παιδιά με αθλητικούς σχεδιασμούς, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Σπύρου Καπράλου, του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ ,του Πρόεδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη που στήριξε και συνέβαλε οργανωτικά και οικονομικά και αρκετών Αρχηγών Κρατών.

 “Λατρεύει & αγαπά “την πόλη που γεννήθηκε με την τεραστία Ιστορία και πάντα αναφέρει με υπερηφάνεια ότι είναι Τρικαλινή!

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία διότι χρειαζόμαστε τέτοιες δυναμικές γυναίκες στην κεντρική σκηνή.
Χριστίνα Γαλανοπούλου, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Κεντρικού Τομέα
Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής – Προπονήτρια Στίβου

Back to top button
Close
Close