MUST Read

Η τρικαλινή παρουσιάστρια Όλγα Αντωνίου στα γυρίσματα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά» που προβάλλεται από τον Σκαι έδωσε το παρόν ως καλεσμένη η Τρικαλινή παρουσιάστρια του Tv10 Ολγα Αντωνιου.

Με τον ΣταύροΣούλιο

Με τη τραγουδίστρια  Λευκοθέα Φιλιππιδη

Τα γυρίσματα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας και κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Η εκπομπή έχει αφιέρωμα στην παράδοση και έτσι η Όλγα μαζί με τους συλλόγους «Ασκληπιός» και «Χορευτικός όμιλος Τρικάλων» εκπροσώπησαν την πόλη μας τα Τρίκαλα. Η ίδια μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πόλη μας και για τους συλλόγους που παραβρέθηκαν εκεί, ξεσήκωσε το πλήθος προκαλώντας χειροκροτήματα υπερηφάνειας των Τρικαλινων χορευτών και όχι μόνο. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση της παράδοσης και των εθίμων του τόπου μας μέσα από την δράση των συλλόγων της πόλης μας. Οι δύο Σύλλογοι χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, φορώντας χαρακτηριστικές φορεσιές και για ακόμη μια φορά εντυπωσίασαν. Επίσης ευχαρίστησε τον Χρυσόστομο Μητροπάνο, για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι και την παράδοση.

Τέλος, προσκάλεσε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να παραβρεθεί στην εκπομπή της «Ζούμε μαζί» ανταποδίδοντας την πρόσκληση του! Ο ίδιος εξεπλάγην και δέχθηκε μετά χαράς την πρόσκληση της Όλγας. Η εκπομπή θα προβληθεί στις 25/1/20 και αναμένουμε με χαρά να την δούμε!

Back to top button
Close
Close