ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Η “Τρικαλινή ζύμη” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Η γνωστή   βιοτεχνία παρασκευής χειροποίητων, κατεψυγμένων προϊόντων ζύμη   Τρικαλινή Ζύμη ,  έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα παρουσία των εργαζομένων στο όμορφο περιβάλλον της ταβέρνας Θράκα. Η Διοίκηση της εταιρίας ευχήθηκε  στους  εργαζομένους  αλλά  και  στους   συνεργάτες  πέρα  από  υγεία  να  συνεχίζουν  την  προσπάθεια  ώστε  η εταιρία  να  παραμείνει  σταθερά   σε  ανοδική  τροχιά  κατακτώντας  όλο  και  περισσότερες αγορές  πώλησης  με  τα  μοναδικά  προϊόντα  της.

Η Τρικαλινή ζύμη  είναι μια σύγχρονη βιοτεχνία παρασκευής χειροποίητων, κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.  Ο σεβασμός στην παράδοση, η αφοσίωση στην ποιότητα και η πολυετή εμπειρία στην παρασκευή χειροποίητης πίτας αποτελούν το βασικό τρίπτυχο των ανθρώπων της Τρικαλινής Ζύμης. Η Τρικαλινή Ζύμη εδρεύει σε έναν ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. με ολοκαίνουριες και υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που καταλαμβάνουν έκταση 750 τ.μ.  Ο κτιριακός και μηχανολογικός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών υπόσχονται την παραγωγή προϊόντων,  που υπακούουν στους κανόνες υψηλής ασφάλειας και ποιότητας.

Οι άνθρωποι
Οι άνθρωποι της Τρικαλινής Ζύμης συνδυάζοντας τη γνώση και το μεράκι δημιουργούν άριστα ποιοτικά προϊόντα, δίνοντας έτσι απάντηση στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, το οποίο δημιουργεί αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον ακολουθώντας υποδειγματικές συνθήκες υγιεινής. Η ιδιαιτερότητα της Τρικαλινής Ζύμης έγκειται στο χειροποίητο φύλλο, εφόσον το άνοιγμα της ζύμης γίνεται πατροπαράδοτα με τον πλάστη, που εξασφαλίζει μοναδική και τραγανή γεύση.

Back to top button
Close
Close