MUST Read

Η Τζένη Λιάγκα ανακοίνωσε την επιθυμία της να συμμετάσχει στο κεντρικό συμβούλιο του ΕΕΣ

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής για τη Τζένη Λιάγκα και πηγάζει από τη θέληση της να προσφέρει ανιδιοτελώς στην κοινωνία.Αρκεί κάποιος να αναφέρει το όνομα της και ο νους του πηγαίνει στο πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αφού έχει παράξει σημαντικό έργο στηρίζοντας ηθικά και υλικά συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.Μετά από οκτώ χρόνια στην προεδρεία του τοπικού Ερυθρού Σταυρού ανακοίνωσε τις προθέσεις της …

Στα οκτώ χρόνια της θητείας μου ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έζησα στιγμές έντασης και ανακούφισης, ώρες αγωνίας και ενθουσιασμού, περιστατικά αυταπάρνησης και προσφοράς.
Στα δημιουργικά αυτά χρόνια, οι συνεργάτες μου και εγώ μάθαμε την αξία της συνεργασίας, της ομαδικής δουλειάς, της υπομονετικής και επίμονης προσπάθειας και διαπιστώσαμε την αξία της σύμπνοιας και της αγαστής συνεργασίας. Είδαμε ιδέες να καρποφορούν και προσπάθειες να ανθίζουν. Γευτήκαμε τους καρπούς του κοινού μας ταξιδιού και πήραμε θάρρος και αντοχές από τη χαρά των συνανθρώπων μας…

Επιθυμώ να διακριθώ μέσα από τις πράξεις & τα έργα μου…
Όπως στην έως σήμερα πορεία μου, έτσι και σε αυτή την εκλογική διαδικασία επιθυμώ να διακριθώ μόνο για τις πράξεις μου και τα έργα μου.

Επιθυμώ να λειτουργήσω μέσα σε ένα Κεντρικό Συμβούλιο που θα απαρτίζεται από ανθρώπους που θα μοιράζονται τις ίδιες αρχές της ισοτιμίας, της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της αξιοπρέπειας, της υπευθυνότητας και της ακεραιότητας.

Επιθυμώ να βαδίσουμε όλοι μαζί, όχι ως μία αδιάφορη ομάδα συμφωνούντων αλλά ως μία δυναμική ομάδα ομονοούντων, απαρτιζόμενη από ανεξάρτητες προσωπικότητες που ξέρουν να βρίσκουν τα κοινά και να απομακρύνουν τις διαφορές, έχοντας ως ύψιστο σκοπό το αποτέλεσμα της προσφοράς τους και όχι την προβολή της προσφοράς τους ή των ίδιων.

Back to top button
Close
Close