Beauty experts

Η τερακότα ανήκει στο νεσεσέρ του φθινοπώρου. 

Μονοχρωματικό beauty look στον τόνο της τερακότα, θεωρείται η πλέον ισχυρή επιλογή της φθινοπωρινής περιόδου. Η ζεστή απόχρωση του μπρούτζου και της σκουριάς δίνει χώμα και λάμψη. Τονίζοντας φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ένα μείγμα μπρούντζου και κανέλας, καθορίζει τη ζεστή, γήινη, και κάπως κοκκινωπή απόχρωση της τερακότα.

Φαίη Γκαϊνά

Τερακότα Makeup Trend

Ένα στυλ makeup που αποκτά επιπλέον ένταση χάρις στην μονοχρωματική κυριαρχία του σε όλο το πρόσωπο. Καθώς, τοποθετείται παντού: χείλη, ζυγωματικά, βλέφαρα. Το μυστικό εδώ, όπως και για κάθε μονοχρωματικό μακιγιάζ, είναι να αναμειγνύονται τα προϊόντα καλά μεταξύ τους. Το τέλειο blending, με την απουσία κάθε σκληρής γραμμής. Η λαμπερή και υγιής επιδερμίδα παραμένει ζητούμενο και σε αυτή την περίπτωση. Ίδιον, των μονοχρωματικών makeup. Η εφαρμογή ενός highlighter κάτω από το foundation ή σε συνδυασμό, δημιουργεί ένα αιθέριο αποτέλεσμα.

Τερακότα Makeup Trend

Το τερακότα makeup trend δείχνει να ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και χρώμα ματιών. Στα ζυγωματικά προσθέτει ασύγκριτη λάμψη και στο βλέμμα ένα ανεπαίσθητο smoky eye εφέ. Τα χείλη χρωματίζονται στους τόνους του nude, dusty ροζ, πλούσιο σοκολατί. Αν η ένταση αποτελεί επιδίωξη σας, τονίστε τα χείλη σας με ένα πλούσιο μπορντό κραγιόν ή κάποια πιο θαμπή κόκκινη απόχρωση του κρασιού. Οι βλεφαρίδες αποκτούν ένταση απλώνοντας άφθονη μάσκαρα.

Τερακότα Makeup Trend

Τερακότα Makeup Trend

Το ύφος του makeup κλασικό, με ένα φρέσκο twist. Η επιλογή του οδηγεί στην όψη του φυσικά όμορφου, του σχεδόν ακατέργαστου. Sexy και statement. Ευέλικτο και ταιριαστό με κάθε εμφάνιση.

Τερακότα Makeup Trend

thestylin.com

Back to top button
Close
Close