Τρίκαλα

Η σύλληψη τρικαλινού παραγωγού στη Λαϊκή αγορά έφερε νέες αντιδράσεις!

Σύλληψη τρικαλινού παραγωγού, με άνθη στην Λαϊκή αγορά, δημιούργησε προβλήματα στη σημερινή λαϊκή των Τρικάλων, σύμφωνα με τη μαρτυρία συναδέρφων παραγωγών που βλέπουν τα προϊόντα τους στα Θερμοκήπια να σαπίζουν, αναμένοντας να μπουν στη λίστα της Λαϊκής από το Δήμο Τρικκαίων. 

Την ίδια ώρα έχει δημιουργηθεί σύγχυση με παραγωγούς που έρχονται από γειτονικούς νομούς, κάτι που απαγορεύεται, ενώ το πρωί του Σαββάτου υπήρξε και μια σύλληψη παραγωγού με το σκεπτικό ότι ήταν εκτός λίστας.

Οι παραγωγοί, αγανακτισμένοι αναφέρουν πως τέτοιες ενέργειες τους καταστρέφουν οικονομικά και καλούν τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου να δώσει λύση, αλλά και να πάρει άμεσα θέση προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος τους.

”Πρέπει να δοθεί λύση και να γίνονται οι λίστες με άλλα κριτήρια ώστε να δουλέψουν οι τρικαλινοί παραγωγοί και να μην πετάνε τα ευπαθή προϊόντα τους. ”Η κα Σταυρούλα, η οποία είναι και αυτή παραγωγός, δηλώνει δυσαρεστημένη όταν έχουν μόνο δυο μέρες Δευτέρα και Σάββατο, να δουλέψουν στη λαϊκή αγορά, και παρά τις οικονομικές αντιξοότητες συλλαμβάνονται με τη διαδικασία του αυτοφώρου λες και είναι εγκληματίες.

 

Back to top button
Close
Close