Fashion

Η συλλογή Η&Μ Studio έφτασε και αυτά είναι τα πιο stylish κομμάτια

Kάθε σεζόν, φέρνει μαζί της την ανάγκη για ανανέωση. Οι προτάσεις των high street brands μιλούν κατευθείαν στην καρδιά των γυναικών που ζουν σε γρήγορους ρυθμούς και αγαπούν το μοντέρνο ντύσιμο.

Η αρχή του φθινοπώρου έφερε μαζί της τη νέα συλλογή H&M Studio. Για άλλη μια φορά, πολλά από τα κομμάτια αναμένεται να γίνουν cult και να φορεθούν από τις πιο στιλάτες γυναίκες. 

Η Η&Μ υποδέχθηκε στο The Loft by Collage περισσότερους από 150 καλεσμένους από τον χώρο της μόδας και των media, σε ένα exclusive Press Preview για να γιορτάσει την νέα συλλογή H&M Studio A/W 2019.

Εκεί, βρέθηκαν λαμπερές προσκεκλημένες, ντυμένες με key fashion items της συλλογής, τα οποία ανέδειξαν τον δυναμισμό και την ενέργεια της προσωπικότητάς τους.

Ο χώρος μετατράπηκε για λίγες ώρες σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από τους πολύβουους και γεμάτους ενέργεια δρόμους της Νέας Υόρκης, από την οποία είναι επηρεασμένη ολόκληρη η μοντέρνα συλλογή H&M Studio.

To έντονο αστικό στοιχείο αναδείχθηκε ακόμη περισσότερο από την χειροποίητη συλλογή φωτισμού του Chris Basias και του δημιουργικού studio CT Lights.

Back to top button
Close
Close