Lifestyle news

Η σπαρακτική ομιλία της Vanessa Bryant!

Κατά την εκδήλωση μνήμης για τον Kobe Bryant και την κόρη του Gianna στο Staples Center όπου μεγαλούργησε ο Bryant ως παίκτης των LΑ Lakers, η Vanessa Bryant με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τους αδικοχαμένους ανθρώπους τους.

Η Vanessa Bryant βρέθηκε στο Staples Center του Los Angeles και με έναν συγκλονιστικό λόγο καθήλωσε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο των Lakers, αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε άκρη της Γης. Με δάκρυα στα μάτια, και ενώπιον αστέρων του NBA και του Hollywood, η Vanessa Bryant αποχαιρέτησε το σύντροφο της ζωής της και το παιδί της ενθυμούμενη τις καλύτερες στιγμές τους και τις αρετές που τους διέκριναν.

Το παρών έδωσαν δεκάδες προσωπικότητες, από τον Michael Jordan μέχρι τον Bill Russel και τον Kareem Abdul-Jabbar μέχρι τη Beyonce, τη Jennifer Lopez, τον Paul Pierce, τον Shaquille Rashaun O’Neal, τον Jimmy Kimmel και πολλούς ακόμη ανθρώπους του ΝΒΑ και άλλων χώρων των τεχνών και του θεάματος. Μάλιστα, ο Michael Jordan όταν πήρε τον λόγο ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ τα λόγια του για τον Kobe Bryant και τη Gianna συγκλόνισαν όλο τον κόσμο.

Η γυναίκα του “Black Mamba” έσπασε όμως τις καρδιές όλων με τα λόγια της για το σύζυγό της, αλλά και την κόρη της Gigi που σκοτώθηκε μαζί του στο φρικτό δυστύχημα με το ελικόπτερο.

«Η Gigi ήταν πολύ ανταγωνιστική όπως ο μπαμπάς της. Το χαμόγελο ήταν πάντα στο πρόσωπό της. Της άρεσε ο αθλητισμός, ήταν εξαιρετική χορεύτρια επίσης. Είχε αυτοπεποίθηση, αλλά δεν ήταν αλαζoνική… Ήταν πολύ γλυκιά, ήθελε την οικογένειά της μαζί. Πάντα ενδιαφερόταν για τους γύρω της. Ήταν έξυπνη. Ήξερε ισπανικά. Είχε άψογους βαθμούς και ήταν πρόεδρος στο σχολείο της. Μας έκανε όλους περήφανους και ακόμη μας κάνει. Ήταν πάντα ο εαυτός της, ήταν ηγέτιδα, ήταν δασκάλα. Έδινε τις καλύτερες αγκαλιές και φιλιά, με αγκάλιαζε τόσο δυνατά. Μου λείπει τόσο πολύ. Μου λείπει να βλέπω το όμορφο πρόσωπό της. Ήξερα πάντα ότι θα κάνει το σωστό. Η Gianna θα γινόταν μια υπέροχη μητέρα. Θα γινόταν η καλύτερη παίκτρια στο WNBA, θα έκανε τεράστια διαφορά για το γυναικείο μπάσκετ. Είχε κίνητρο. Είμαι τόσο περήφανη για εκείνη», είπε συγκλονισμένη η Vanessa Bryant για την κόρη της Gianna.

ATV)

Ενσωματωμένο βίντεο

Και για τον Kobe η Vanessa ανέφερε: «Ήταν υπέροχος πατέρας. Ήταν δικός μου. Ήταν τα πάντα για εμένα…. Γνωριστήκαμε στα 17,5 μας. Ήμουν η πρώτη του κοπέλα, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Ήταν ο καλύτερος. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια όσα νιώθω για εκείνον. Θα έκανε τα πάντα για εμένα. Δεν έχω ιδέα πως άξιζα έναν τέτοιο άνδρα. Ήταν χαρισματικός, ρομαντικός. Ήταν ο ρομαντικός του ζευγαριού. Ήθελε να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές. Ήταν αυτός ο τύπος άνδρα. Ήταν τόσο εύκολο να τον αγαπήσεις. Ήταν και οι δυο τους χαρούμενοι, είχαν τόση περιπέτεια μέσα τους. Δεν μπορούσαν να είναι ο ένας χωρίς τον άλλο. Έπρεπε να τους γυρίσουν μαζί στο σπίτι. Μωρό μου, να προσέχεις την Gigi. Σας αγαπάμε και μας λείπετε. Αναπαυθείτε εν ειρήνη και θα τα πούμε μια μέρα. Θα σας αγαπάμε για πάντα».

jenny.gr

Back to top button
Close
Close