Lifestyle news

Η Σουηδέζα γυμνάστρια που αναστατώνει τους Έλληνες

Η fitness star από την Σουηδία  στον  προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα αποκτούσε όλο και περισσότερους πιστούς, όλο και περισσότερους τρελούς fans. Οι μονήρεις selfies και φωτογραφίες της εμπλουτίστηκαν με βιντεάκια γυμναστικής συνοδευόμενα από αναλυτικές οδηγίες. Με συνοπτικές διαδικασίες, τόσο εκείνη όσο και τα tips γυμναστικής που έδινε, αναρριχήθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων.Αποτέλεσμα εικόνας για Anna Nystrom

Στα 5 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από το μεγάλο μπαμ, το -όχι και τόσο- ψηλό ξανθό κορίτσι με τις πλούσιες καμπύλες, τα διαπεραστικά μπλε μάτια και το ασυναγώνιστα καλογυμνασμένο σώμα έχει διαχειριστεί μοναδικά τον τεράστιο πανικό που προκαλεί μία απλή αναφορά του ονόματός της.

Τότε γράψαμε κυριολεκτικά δύο γραμμές “για τη ‘mega star από το πουθενά’, Σουηδέζα Anna Nystrom, των 5,5 εκ. Followers που πίνουν νερό στο όνομά της”. Ο χρόνος κύλησε ταχύτατα, οι μήνες πέρασαν και πλέον το καταιγιστικό μοντέλο από τη Σουηδία έχει 6,8 εκατομμύρια ανθρώπους που την ακολουθούν με παροιμιώδη ευλάβεια. Βέβαια, μαζί με τη φήμη της, η συγκλονιστικά διάσημη τα τελευταία χρόνια Anna βλέπει και την καριέρα της ως personal trainer και fitness instructor να απογειώνεται.

Δεν ήταν όμως πάντα δημοφιλής, ούτε την γνώριζαν και την χαιρετούσαν οι αναρίθμητοι ακόλουθοι της στον δρόμο. Σημείο καμπής για την ίδια, την υγεία και φυσικά τη ζωή της υπήρξε η χρονιά 2013. Άφησε πίσω της την κακή διατροφή, τις ακμαίες ενοχές και μία ανυπόφορη ζωή και ξεκίνησε να γυμνάζεται πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι. Με καύσωνα, ζέστη, κρύο και παγετό. Τόσο εμμονικά γυμναζόταν και γυμνάζεται.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα αποκτούσε όλο και περισσότερους πιστούς, όλο και περισσότερους τρελούς fans. Οι μονήρεις selfies και φωτογραφίες της εμπλουτίστηκαν με βιντεάκια γυμναστικής συνοδευόμενα από αναλυτικές οδηγίες. Με συνοπτικές διαδικασίες, τόσο εκείνη όσο και τα tips γυμναστικής που έδινε, αναρριχήθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων.

Back to top button
Close
Close