UncategorizedΕπιχειρείν

Η ραγδαία ανάπτυξη των 20min fitness από τα Τρίκαλα ως την Αθήνα!


Η καλύτερη ομάδα 20min fitness από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα κερδίζει έδαφος και στην Αθήνα εξαπλώνεται και εκπαιδεύεται συνεχώς! Ας τη γνωρίσουμε :

Ο Χρήστος Ζησόπουλος παρουσιάζει τα σχέδια ανάπτυξης των 20 Minutes Fitness, αλλά και τις τάσεις της αγοράς.

Ποιο είναι το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής σας πρότασης;

Το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής πρότασης των 20 Minutes Fitness είναι η γρήγορη απόσβεση του κεφαλαίου της αρχικής επένδυσης συνδυαστικά με τα μεγάλα περιθώρια κέρδους. Επιπλέον, αποτελεί μια επιχειρηματική πρόταση franchise με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά από την ίδια τη μέθοδο εκγύμνασης βάση του Μiha Bodytec μέχρι την εργονομία και το design των κέντρων.

Ποιοι είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2019;

Ο στόχος μας για το 2019 είναι η επέκταση της αλυσίδας με 8 νέα mini studios στις μεγάλες πόλεις του λεκανοπεδίου και της επαρχίας.

Ποιες τάσεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Η τάση των τελευταίων χρόνων προς την κατεύθυνση της καλής υγείας και του wellness γενικότερα και συνδυαστικά με το ότι στην εποχή μας λιγοστεύει όλο και περισσότερο ο προσωπικός χρόνος, κάνει τις υπηρεσίες μας ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί το real estate;

Πλέον υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι χώροι προς εκμετάλλευση με τις τιμές των ενοικίων να είναι αρκετά προσιτές.

Ποιες θεωρείτε ως κύριες ενέργειες  ενδυνάμωσης του brand;

Οι ενέργειες που ακολουθούμε γύρω από την ενδυνάμωση του ονόματος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον πελάτη συνδυαστικά με το επιθετικό digital marketing που εφαρμόζουμε, παράλληλα με την ανάπτυξη των εταιρικών studios στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Πιστεύουμε ότι το franchising αποτελεί μια ασφαλή λύση αυτο-απασχόλησης αφού ο υποψήφιος συνεργάτης βασίζεται σε ένα δοκιμασμένο μοντέλο δράσης το οποίο κάποιοι άλλοι νωρίτερα (μητρική εταιρία) έχουν μελετήσει, έχουν εφαρμόσει και έχουν αξιολογήσει την αποτελεσματικότητά του. Συνεπώς ο υποψήφιος συνεργάτης ξεκινάει την επιχείρηση του με όλα τα εφόδια για να πετύχει.

franchise.gr

 

Back to top button
Close
Close