Πολιτισμός

“Η Πύλη της Σοφίας”, του Ακαδημαϊκού Χάρη Κουδούνη.

Θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μου να σας συναντήσω αύριο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00μμ στο POLIS ART CAFE, στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 στην παρουσίαση του βιβλίου  “Η Πύλη της Σοφίας”, του Ακαδημαϊκού, Ιστορικού ερευνητή και συγγραφέα Χάρη Κουδούνα.  Πρόκειται για ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα που έρχεται να αγκαλιάσει και το ελληνικό κοινό μετά την επιτυχία που συνεχίζει να έχει στην Ιταλία από την πρώτη του έκδοση τον Ιούλιο του 2013.

Ως συντονίστρια της όμορφης αυτής βραδιάς θα έχω την ευκαιρία να σας παρουσιάσω τον κ. Χάρη Κουδούνα και το βραβευμένο με τρία διεθνή βραβεία στην Ιταλία έργο του. Ερχόμενος από την Ανκόνα Ιταλίας όπου ζει με την οικογένειά του, θα μας μιλήσει γι΄αυτό, μαζί με τις εξαίρετες κυρίες, Μαρία Κουρνέτα Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας-Μεταφράστρια, που επιμελήθηκε το βιβλίο στα ελληνικά και Αννίτα Πατσουράκη, Αρχαιολόγος και Ιστορικός Τέχνης. Μαζί μας επίσης θα είναι και ο εκδότης κ. Κωνσταντίνος Φυλάτος

Ο Συγγραφέας θα μιλήσει για το τι υπάρχει στον κάθε άνθρωπο πριν την ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ και πως πολλοί από αυτούς δεν την διαβαίνουν παρά μόνο την παρατηρούν. Ο φόβος του κενού που υπάρχει αναμεταξύ τους μέχρι το πέρασμα προς την Σοφία, την Αγάπη, την Ευτυχία. Η ανάλυση μιας προφητείας που έγινε ιστορική έρευνα και πραγματικότητα στο πρόσωπο του συγγραφέα. Οι απαντήσεις στις αιώνιες ερωτήσεις του ανθρώπου. Το μοναχικό εσωτερικό μονοπάτι της αυτογνωσίας για τον έλεγχο του εαυτού μας και των γύρω από εμάς. Το γεφύρωμα με τον Θεό! Τα συμβολικά οικουμενικά γράμματα Μ και Π τι σημαίνουν για τον πρωταγωνιστή του βιβλίου και για τον καθένα μας!

Back to top button
Close
Close