Ειδήσεις

Η «Πρωτοβουλία» κατηύθυνε διαφορετικά τα χρήματα της προεκλογικής εκστρατείας

Κατάθεση ανθρωπιάς στην Τράπεζα Τροφίμων
Μ΄ ένα τελείως διαφορετικό, αλλά εξαιρετικά ανθρώπινο τρόπο αξιοποίησαν τα χρήματα της προεκλογικής περιόδου τα μέλη της Περιφερειακής Κίνησης «Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δ. Κουρέτα. Αντί να τυπώσουν αφίσες και να κάνουν καταχωρήσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αποφάσισαν να διαθέσουν το αντίστοιχο ποσό στην τράπεζα τροφίμων, ώστε οι «ωφελημένοι» των εκλογών να είναι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ακόμα και στα θέματα της διαβίωσης τους.
Έτσι λοιπόν κλιμάκιο της Πρωτοβουλίας επισκέφθηκε χθες την Τράπεζα Τροφίμων, συναντήθηκαν με την πρόεδρο της κ. Φωτεινή Μπλιάτσου και προσέφεραν ένα τόνο αλεύρι κι ένα τόνο ζάχαρης, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της Τράπεζας να στηρίξει ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
Όπως τόνισε ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Κουρέτας, η περιφερειακή κίνηση «Πρωτοβουλία» βάζει τις πραγματικές προτεραιότητες στην προεκλογική περίοδο, προτάσσοντας τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων. «Από τη στιγμή που συμπολίτες μας βρίσκονται σε ένδεια και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις βασικές ανάγκες, είναι ύβρις να ξοδεύουμε λεφτά για να βλέπουμε τα πρόσωπα μας στα έντυπα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρέτας.

Ο καθηγητής Δ. Κουρέτας υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τον συνδυασμό « ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», αποφάσισαν με τα χρήματα της προεκλογικής καμπάνιας, αντί να τυπώσουν αφίσες και να κάνουν καταχωρήσεις σε έντυπα, να δωρίσουν 1 τόνο αλεύρι και 1 τόνο ζάχαρη και με μια αντιπροσωπεία, επισκέφτηκαν τα γραφεία της Τράπεζας Τροφίμων, γράφτηκαν εθελοντές και τα παρέδωσαν στην πρόεδρο της κα Φωτεινή Μπλιάτσου.
Ή
Η « ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» του Δ. Κουρέτα αποφάσισε αντί να προχωρήσει σε συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια να ενισχύσει την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας. Παρέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα 1 τόνο αλεύρι και θα παραδώσει επιπλέον 1 τόνο ζάχαρη την επόμενη εβδομάδα στα γραφεία της Τράπεζας και στην κυρία Φωτεινή Μπλιάτσου.

Back to top button
Close
Close