People

Η Πηνελόπη Πλάκα & Νικόλας Τακάς μαζί στη Μύκονο.

Η Πηνελόπη Πλάκα έχει γυρίσει σελίδα στα προσωπικά της και όπως φαίνεται ζει ένα μεγάλο έρωτα.

Η ηθοποιός κατά το παρελθόν έχει δηλώσει πως την εμπνέουν οι άντρες μεγαλύτερης ηλικίας αλλά θα ήθελε να βρει έναν άνθρωπο κοντά της ηλικιακά που να της παρέχει ασφάλεια και να της εμπνέει εμπιστοσύνη.

Η Πηνελόπη, όπως όλα δείχνουν, βρήκε όλα όσα έψαχνε στα μάτια του επιχειρηματία Νικόλα Τακά. Οι δυο τους μαζί με καλή παρέα πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News, το ζευγάρι μη θέλοντας να τραβήξει τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων δεν κυκλοφόρησε πολύ στο Νησί των Ανέμων, προτίμησε να περάσει όμορφες και χαλαρές στιγμές στη βίλα που νοίκιασαν για το Πάσχα και να κάνει κάποιες μικρές εξορμήσεις στη θάλασσα.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες από το υπερπολυτελές σπίτι που έμεναν δείχνοντας πως περνάει μαγευτικές στιγμές. Βέβαια, οι φωτογραφίες έδειχναν την ίδια να τρώει πρωινό – αλλά να υπάρχουν πέντε σερβίτσια -, τις φίλες της και τις βόλτες της σε παραλία του νησιού.

Ωστόσο όσοι είδαν την Πηνελόπη και το Νικόλα στη Μύκονο έκαναν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι με τον επιχειρηματία να την προσέχει και να την κοιτάζει στα μάτια. «Η Πηνελόπη βρήκε στο πρόσωπο του Νικόλα έναν άνδρα που της εμπνέει ασφάλεια. Τον θαυμάζει για το μυαλό του και για όσα έχει καταφέρει στη δουλειά του», ανέφερε στη Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Το ζευγάρι είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι αν και η γνωριμία τους μετρούσε ήδη αρκετά χρόνια. Πρώτη φορά Πηνελόπη και Νικόλας εθεάθησαν μαζί σε beach bar στο Πολύχρονο Χαλκιδικής τότε είχαν φιλικές σχέσεις όμως η χημεία τους ήταν διακριτή.

peoplegreece.gr

Back to top button
Close
Close