Επιχειρείν

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Έκθεση «Greek Travel Show 2017»

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην 1η Τουριστική έκθεση “Greek Travel Show” με θέμα » Έκθεση Διακοπών και Ταξιδιών”, που διεξήχθη στις 19 – 21 Μαΐου 2017, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi».

Η νέα τουριστική έκθεση Greek Travel Show, αποτελεί την B2C (Business to Consumer) εκδοχή της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia», η οποία διεξάγεται εδώ και 32 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, η οποία επεσήμανε στην ομιλία της ότι η κινητοποίηση μιας νέας τουριστικής δραστηριότητας, τα πρόσθετα έσοδα, η απασχόληση, καθώς και νέα έργα και επενδύσεις σε δημοφιλείς και σε νέους ελληνικούς προορισμούς, αποτελούν βασικές προτεραιότητές της, ώστε τα οφέλη να διαχυθούν στις οικονομίες των τοπικών κοινωνιών σε όλη την Ελλάδα και για όλο το χρόνο.

greek-travel-show-3

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «η έκθεση πέτυχε τον στόχο της να προβάλει με τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και τους ελληνικούς προορισμούς, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό και να βοηθήσει τους Έλληνες δυνητικούς ταξιδιώτες, να σχεδιάσουν τις διακοπές τους γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές». Συνολικά 9.200 επισκέπτες έσπευσαν να διερευνήσουν τις ταξιδιωτικές τους επιλογές γι’ αυτό το καλοκαίρι, βάζοντας τα καλύτερα θεμέλια για τις επόμενες εκθέσεις που απευθύνονται στον Έλληνα τουρίστα.

greek-travel-show-2

Back to top button
Close
Close