Instagram Style

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή στη Λάρισα για τα εγκαίνια της Parabita.

Parabita…To κορυφαίο όνομα στην plus size μόδα άνοιξε το πρώτο του κατάστημα και στη Λάρισα!

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το grand opening event του καταστήματος Parabita, στην οδό Κύπρου 79.Οι γυναίκες που ξέρουν να αγαπούν τις καμπύλες τους ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και επισκέφθηκαν τον απόλυτο προορισμό ένδυσης για plus size shopping. Πολλές εκπλήξεις περίμεναν όσους βρέθηκαν εκεί. Με οικοδέσποινα την αγαπημένη παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, μουσική, δώρα και λιχουδιές η Parabita βρήκε τον καλύτερο τρόπο να γιορτάσει την είσοδό της στην πόλη.

Το event με θέμα “I am my role model”, ήταν μια γιορτή χαράς και μια ωδή στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Γιατί κάθε γυναίκα οφείλει να είναι η ίδια το πρότυπο για τον εαυτό της και τους ανθρώπους γύρω της – οικογένεια, φίλους, συνεργάτες.

Οι παρευρεθέντες γνώρισαν από κοντά τη λαμπερή παρουσιάστρια, απόλαυσαν αγορές με έκπτωση 30%, οι 30 πρώτοι κέρδισαν δωροεπιταγές των 50€, όλες οι αγορές μπήκαν σε κλήρωση για voucher 100€ και η αγαπημένη fashion & beauty blogger Cleopatra Black έδωσε συμβουλές για σύνολα με στυλ και προσωπικότητα.

H Parabita, ορμώμενη από την αλληγορία του ονόματός της*, αντιμετωπίζει κάθε πληθωρική γυναίκα ως ξεχωριστή και την προτρέπει να αγαπήσει τις καμπύλες της και να τις αναδείξει με τις πιο κομψές επιλογές, χωρίς περιορισμούς. Γιατί μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο, δίχως να έχει ανάγκη άλλους για πρότυπα!

Η Parabita δεν βάζει όρια στο πάθος για μόδα. Στα καταστήματα και το e-shop www.parabita.com κάθε γυναίκα βρίσκει μεγάλη ποικιλία ρούχων υψηλής ποιότητας και άψογη εξυπηρέτηση, ικανοποιώντας τα πιο απαιτητικά γούστα, γιατί…

PARABITA means FASHION UNLIMITED!

* Η Αφροδίτη της Parabita, ένα από τα διάσημα αγαλματίδια πληθωρικών γυναικείων θεοτήτων της Παλαιολιθικής εποχής που βρέθηκαν σε όλη την Ευρώπη, έδωσε στην εταιρεία ένα όνομα θηλυκό και ξεχωριστό στο άκουσμά του, εμπνευσμένο από μια εποχή της προϊστορίας κατά την οποία οι πληθωρικές γυναίκες λατρεύονταν ως θεϊκά πρότυπα.

Back to top button
Close
Close