Idees Sports

Η παρουσία Μητσοτάκη και η ατάκα Ζέρβα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (26/5) στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιεί επισκέψεις και διαδοχικές συσκέψεις με παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της πρώτης περιοδείας του εκτός Αττικής, μετά τη μερική άρση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα πριν ξεκινήσει η σύσκεψη στο ΥΜΑΘ.

Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ζέρβα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα και τα ανοικτά ζητήματα της πόλης κάνοντας αναφορά και στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

«Από την πρώτη μέρα της εκλογής του έχει δείξει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα της πόλης τα οποία δυστυχώς είναι πολλά. Τα σημαντικά θέματα της πόλης που είναι το κυκλοφοριακό, τα μεγάλα έργα, είναι η προβολή της πόλης μας η ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής, τα θέματα που έχουν να κάνουν με έργα σημαντικά, όπως είναι η ΔΕΘ, το γήπεδο του ΠΑΟΚ, το Μουσείο Ολοκαυτώματος, είναι θέματα που συζητάμε και με τον ίδιο και με τους συνεργάτες του», δήλωσε ο κ. Ζέρβας.

Back to top button
Close
Close