Πολιτισμός

Η πίτα των Γεωπόνων στα Τρίκαλα

Απομακρύνθηκαν από τα καθημερινά προβλήματα και διασκέδασαν οι γεωπόνοι των Τρικάλων, μέλη του τοπικού Γεωπονικού Συλλόγου. Συναντήθηκαν στο κέντρο «Καλαντζής» στην Πηγή Τρικάλων, αντάλλαξαν ευχές κι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σκρέκας Κωνσταντίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας του ΥπΑΑΤ για την πρωτογενή παραγωγή, τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναληφθεί και το σύστημα γεωργικών συμβουλών που ετοιμάζεται να τρέξει στο επόμενο διάστημα, καθώς και στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι γεωπόνοι σε όλα τα στάδια των καλλιεργειών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος κ. Γιώργος Κυριάκης, ευχήθηκε καλή χρονιά σ’ όλους τους συναδέλφους του, ενώ δεν παρέλειψε να προχωρήσει σε ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς που αφήσαμε πίσω μας, με αναφορά στις σημαντικότερες δράσεις του τοπικού Συλλόγου.

Ευχαριστήρια  επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής και μέλος του Συλλόγου μας κ. Λιούτας Αθανάσιος, ενώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού & Πολιτικής Γης κ. Μπάρδας Ντίνος.

Η διοίκηση του Γεωπονικού Συλλόγου ευχαριστεί τις επιχειρήσεις του Νομού για τα δώρα που μας προσέφεραν!

Back to top button
Close
Close