Lifestyle news

Η ξανθιά που «τρέλανε» τον Μέιγουεδερ! (pics)

Μέσα της Αργεντινής κάνουν λόγω για φλερτ και ίσως κάτι… παραπάνω του διάσημου πυγμάχου με την «καυτή» Γιασμίλα Μεντεγία.

Ο πιο πλούσιος πυγμάχος στον κόσμο και γενικώς ένας από τους πλέον πλούσιους αθλητές του πλανήτη είναι ο Φλόιντ «Money» Μέιγουεδερ. Πρόκειται για μια από τις πιο αναγνωρίσιμες αθλητικές προσωπικότητες και έτσι όταν κανείς τον συναντήσει στον δρόμο δεν θα του περάσει απαρατήρητος.

Έτσι συνέβη και με τη Γιασμίλα Μεντεγία, πρώην παίκτρια του Big Brother της Αργεντινής, η οποία όταν είδε τον Μέιγουέδερ να ψωνίζει σε ένα μαγαζί με ρούχα θέλησε να τον προσεγγίσει, για να φωτογραφηθούν μαζί. Αρχικά, οι άνθρωποι της ασφάλειας του Αμερικανού θέλησαν να την απομακρύνουν, όμως όταν εκείνος αντίκρισε την πανέμορφη κοπέλα, εννοείται ότι έδωσε οδηγία να την αφήσουν να τον… πλησιάσει.

Η ίδια ανάρτησε στο Instagram τη φωτογραφία που τράβηξε με τον Μέιγουεδερ και δήλωσε πως της αρέσει το προκλητικό στυλ του πυγμάχου. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που ο Μέιγουεδερ φωτογραφίζεται με τη Μεντεγία κρατά έναν πάκο με χρήματα…

Δείτε τις σχετικές εικόνες:

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Back to top button
Close
Close