Instagram Style

Η νέα τάση κάνε χριστουγεννιάτικο δέντρο τα μαλλιά σου!

Τις τελευταίες μέρες, αν κάνεις μία περιπλάνηση στα social media, θα πέσεις πάνω, σε νέες κυρίες γυναίκες, οι οποίες ποζάρουν στον προσωπικό τους φακό, έχοντας πάνω στο κεφάλι τους, ένα… χριστουγεννιάτικο δέντρο! Για την ακρίβεια, έχουν δημιουργήσει ένα χτένισμα, στα πρότυπα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Και για να είναι σωστή και ολοκληρωμένη η εικόνα, στολίζουν το χτένισμα, με χριστουγεννιάτικες μπάλες, φωτάκια(!), γιρλάντες και ο, τι άλλο χριστουγεννιάτικο στολίδι μπορείς να φανταστείς. Και όπως ενημερωθήκαμε, αυτή είναι μία νέα extreme μόδα, για χτενίσματα, στις γιορτινές μέρες. Και πιο βαθιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, δεν θα μπορούσαν να ήταν!

Τώρα, αν εσύ θελήσει να κάνεις ένα τέτοιο χτένισμα, μπορείς να το πετύχεις ως εξής: αγοράσεις έναν χάρτινο κώνο (θα το βρεις σε είδη βιοτεχνίας ή χαρτικών), τυλίγεις τα μακριά σου μαλλιά γύρω από αυτό, καταλήγοντας στην κορυφή του. Δένετε την άκρη των μαλλιών σας με ένα λαστιχάκι και με μία λακ ψεκάζετε τα μαλλιά, ώστε να τα χτενίσετε ευκολότερα, με μία χτένα, χαρίζοντας τους, έτσι, ένα λείο σχήμα δέντρου. Κατόπιν, το στολίζετε όπως εσείς θέλετε.

www.mothersblog.gr

Back to top button
Close
Close