Fashion

Η μόδα στις τσάντες για τη φετινή χρονιά!

Η μόδα στις τσάντες για τη φετινή χρονιά όπως ήταν αναμενόμενο έχει πολλά, ανάλαφρα σχέδια σε ανοιχτούς χρωματικούς συνδυασμούς μιας και το καλοκαίρι επιβάλει την ελαφρότητα σε όλη μας την εμφάνιση.

Θα δούμε πολλά σχέδια που έχουμε συνηθίσει ως τώρα να βλέπουμε τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και πολλά νέα που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι έχει ανέμελη διάθεση και αυτό πρέπει να το δείχνουμε και στα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχουμε. Θα δεις πολλά σχέδια και έντονα χρώματα για τη φετινή σεζόν που θα μας ανεβάσουν τη διάθεση.

Γυναικείας τσάντες άνοιξη-καλοκαίρι 2017

Πολύ μικρά τσαντάκια

Είπαμε το καλοκαίρι έχει ανέμελη διάθεση και έτσι θέλουμε να νιώθουμε κι εμείς. Ο καλύτερος τρόπος για να το δείξεις είναι κρατώντας ένα μικροσκοπικό τσαντάκι που χωράει τα απολύτως απαραίτητα. Σίγουρα δεν είναι πολύ χρηστικό για την καθημερινότητα, αλλά σκέψου πόσο βολικό και όμορφο είναι για μια βόλτα που δεν θέλεις να έχεις τίποτα άλλο μαζί σου εκτός από το κραγιόν, το κινητό σου και μερικά χρήματα.
Μεγάλες τσάντες

Υπάρχουν όμως και οι γυναίκες που δεν θυσιάζουν την άνεση τους στον βωμό του στυλ. Αν όμως μπορούσες να τα συνδυάσεις και τα δύο θα ήταν το ιδανικό. Τώρα λοιπόν έχεις την ευκαιρία αφού οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας λανσάρουν αυτές τις αρκετά μεγάλες τσάντες που μοιάζουν με σάκους ταξιδίου για τις γυναίκες που χρειάζονται αρκετά πράγματα μαζί τους.
Μεταλλικές και γυαλιστερές τσάντες

Νομίζω το έχουμε καταλάβει για τα καλά πλέον ότι είναι η χρονιά της γυαλάδας, αφού το μεταλλιζέ υπάρχει παντού. Αυτές οι τσάντες είναι σίγουρα μια τολμηρή επιλογή και είναι επίφοβο να δείχνουν too much, γι΄αυτό καλό είναι να τις συνδυάζουμε με ήσυχα πατρόν και χρώματα και να αφήνουμε μόνο το μικρό μεταλλικό μας τσαντάκι να κλέβει την παράσταση.
www.ediva.gr

Back to top button
Close
Close