Lifestyle newsΠρόσωπα

Η Μπρούκ Σίλντς σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό στα 53 της χρόνια.

Πίσω από λαμπερές καριέρες, δόξα και αναγνώριση κρύβονται μυστικά καλά φυλαγμένα που δεν αποκαλύφθηκαν μέσα στο χρόνο.

Το να ξεκινάς την επαγγελματική σου πορεία από πολύ τρυφερή ηλικία είναι δίκοπο μαχαίρι. Ιδίως, όταν η καριέρα σου έχει να κάνει με τον χώρο του θεάματος.

Αν δεν έχεις την σωστή ψυχολογική στήριξη και δεν διαμορφώσεις μια αρμονική σχέση με τον εαυτό σου, πιθανότατα θα καταλήξεις να ζεις μια διπλή ζωή: με επιτυχία αλλά και πολλά ψεύτικα χαμόγελα. Η Brooke Shields που κολύμπησε από πολύ μικρή στη «Γαλάζια Λίμνη» της δόξας προχώρησε σε μια εξομολόγηση που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της και των νεανικών της χρόνων.

Η συνέντευξή της για λογαριασμό του εβδομαδιαίου ψηφιακού περιοδικού PorterEdit συνοδεύτηκε από μια πολύ εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό. Στα 53 της χρόνια, η Μπρουκ Σιλντς είναι μια γυναίκα που έχει «χτίσει» ακλόνητες σταθερές και ο εαυτός της είναι ο καλύτερος σύμμαχός της. Φροντίζει το σώμα της και οι αναλογίες της είναι αποτέλεσμα του υγιεινού τρόπου ζωής που ακολουθεί.

«Οι κόρες μου είναι πιο ώριμες τώρα από όσο ήμουν εγώ στην ηλικία τους. Εχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα τους. Το ζηλεύω αυτό. Αλλά σίγουρα, το δημιούργησα εγώ…»

Στη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι πάλεψε πολύ για να βρει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για να προχωρήσει στη ζωή της. Τροχοπέδη στην προσπάθειά της ήταν η μητέρα της που χαρακτηρίζοντάς την ως «παχουλή» της έκοβε τα φτερά.

Η μητέρα της, Teri, έφυγε από τη ζωή το 2012 μετά από πολυετή μάχη με τον αλκοολισμό. Παρά το ότι ήταν μάνατζερ της κόρης της, δεν την στήριζε ουσιαστικά. Ο σύζυγος της Μπρουκ Σίλντς ήταν το πρόσωπο που σχεδόν καθόρισε τη σχέση της ηθοποιού με το σώμα της, όπως σημειώνει η ίδια στη συνέντευξή της.

Το νεανικό της στιλ εντυπωσιάζει στα φωτογραφικά καρέ. Φορώντας το μαγιό της και το απαραίτητο cover up, η Μπρουκ Σιλντς στα 53 της χρόνια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια γυναίκα μικρότερης ηλικίας.

Είναι ο εαυτός της και γι’αυτό την αγαπά ο φακός!

brookeshields/ Instagram
brookeshields/ Instagram
brookeshields/ Instagram
brookeshields/ Instagram
brookeshields/ Instagram
brookeshields/ Instagram

Back to top button
Close
Close