Αυτό που θέλω τώρα

Η Μαρία Μενούνος με το νέο της hairlook

ταν υπάρχουν στην ίδια πρόταση οι λέξεις μαλλιά και καλοκαίρι, τότε το δικό μας μυαλό συνειρμικά πηγαίνει σε δύο πράγματα: στα beach waves και φυσικά στα sunkissed highlights, σε αυτή την γλυκιά καστανόξανθη απόχρωση που αποκτούν τα μαλλιά, σαν να έχουν ανοίξει από τον ήλιο. Και ναι, η νέα απόχρωση στα μαλλιά της Μαρίας Μενούνος μας έκανε να μετράμε αντίστροφα για το καλοκαιράκι.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια που στις αρχές Οκτώβρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Kevin Undergarro στο Άκοβο Αρκαδίας, αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της περνώντας από το καστανόξανθο στο ανοιχτό ξανθό-μελί χρώμα. Και λέμε μεγάλη, γιατί η Μαρία δεν μας έχει συνηθίσει σε δραστικές αλλαγές στο look της τόσο χρόνια.

Εμπιστεύθηκε τον πολύ καλό της φίλο και κουμπάρο, Δημήτρη Γιαννέτο, και ανέβασε στα Insta- stories της όλη διαδικασία του hair-makeuover της.

«Maria Alert! Η Μαρία Μενούνος δεν έχει αλλάξει ποτέ την παλέτα χρωμάτων στα μαλλιά της της αφού πάντοτε (τα μαλλιά της) ήταν bronde. .. αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και να υιοθετήσουμε αυτή τη φορά ένα νέο χρώμα για τα μαλλιά της. Εσύ, τι λες;» σχολίασε χαρακτηριστικά ο hairstylist κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Κι αν μας ρωτάς, τη βρίσκουμε πολύ εντυπωσιακή αλλαγή και πολύ μας αρέσει

Back to top button
Close
Close