Lifestyle news

Η Λαρισαία αισθητικός και οι διάσημοι πελάτες της

Η διάσημη Νεοϋορκέζα-Λαρισαία εικαστικός Μάρα Καρέτσου μιλάει στην «Espresso» καθώς η πανδημία την εγκλώβισε στην Αθήνα.
-Για τους διάσημους πελάτες της: Ναι, δεν μπορώ να το αρνηθώ, τα έργα μου αρέσουν και έχω πελάτες όπως τον Μικ Τζάγκερ, τη Μαντόνα, τη Χίλαρι Κλίντον, την οικογένεια Κένεντι, βασιλιάδες και πρίγκιπες, των οποίων έχω φιλοτεχνήσει τα πορτρέτα.
-Για τους καλούς της φίλους: Τον Έλτον Τζον τον βλέπω κάθε καλοκαίρι. Παραθερίζει στο σπίτι του στη Γαλλική Ριβιέρα, πάντα έρχεται στο ατελιέ μου στο Σεν Τροπέ για να με δει. Είναι φοβερή προσωπικότητα. Επίσης, συναντώ συχνά την Μπριζίτ Μπαρντό, η οποία έχει αφιερωθεί στα ζώα. Παραμένει καλλονή. Όσο και να μεγαλώσει, διακρίνεις πάνω της μια φοβερή αύρα, τον αέρα μιας 20χρονης.
-Τι θεωρεί πολύ τιμητικό; Για μένα το πιο εκτιμητέο είναι η αγάπη που μου προσφέρει η Ελλάδα και ο τόπος καταγωγής μου, η Λάρισα, που με τιμούν, και αυτό είναι μεγάλη ικανοποίηση, έως και συγκινητική.
– Μένει σε ουρανοξύστη: Το διαμέρισμά μου βρίσκεται στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ, στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Έχω φτιάξει και το πορτρέτο της Ιβάνα Τραμπ.
-Αλλά δεν οδηγεί: Έχω μια Ρολς Ρόις στο γκαράζ. Την αγόρασα επειδή μου άρεσε το σηματάκι μπροστά, μοιάζει με εντυπωσιακό γλυπτό. Οδηγώ πολύ άσχημα, ωστόσο κάποια Σάββατα την κυκλοφορώ για μια βόλτα στο Λονγκ

Back to top button
Close
Close