FashionΕπιχειρείν

Η Λίλιαν Καρδάρα είναι η ψυχή του Οίκου Νυφικών Lilian!

Συνέντευξη με τη Ευαγγελία Καρδάρα ‘Νυφικά Lilian’

ΑΓΑΠΑ την δουλειά της με πάθος. Είναι πολύ ενθουσιασμένη που παρουσιάζει κάθε χρόνο τέτοια εποχή τις νέες συλλογές νυφικών των καλύτερων σχεδιαστών! Η Λίλιαν Καρδάρα είναι η ψυχή του Οίκου Νυφικών Lilian στη Λάρισα και μας μιλά για τα σχέδια της και την δημιουργική της πορεία στο χώρο των Νυφικών και του γάμου!

-Πότε και ποια χρονική στιγμή κατάλαβες ότι ήθελες να διευθύνεις ένα κατάστημα που επιμελείται το γάμο;

Η αρχή έγινε πριν από περίπου 17 χρόνια. Ήμουν και πριν στο χώρο της μόδας με πολύ αγάπη για το βραδινό ρούχο. Δεν ήθελα να σταματήσω εκεί. Έχοντας λοιπόν την κατάλληλη εμπειρία , γνώσεις και πάθος για την τελειότητα της πιο όμορφης στιγμής της γυναίκας , μπήκα στον ονειρεμένο κόσμο του γάμου!

-Eκατοντάδες γυναίκες από όλη τη Θεσσαλία έχουν επιλέξει τον Οίκο Λίλιαν, πως το έχετε καταφέρει αυτό;

Ολα πηγάζουν από την αγάπη που έχεις γι’ αυτό που κάνεις…την επικοινωνία και την φροντίδα που προσφέρεις σε κάθε μέλλουσα νύφη, να νιώθουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σου, ότι το όνειρο τους θα γίνει πραγματικότητα με την τελειότητα και μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στην προσωπικότητα τους.

-Ποιο στυλ γυναίκας έχεις στο μυαλό σου όταν επιλέγεις τα νυφικά της σεζόν;

Θα σου πω ότι παρακολουθώ συνεχώς την ροή της μόδας από σχεδιαστές,τόσο του εξωτερικού, όσο και του εσωτερικού και οι επιλογές των νυφικών μου γίνονται για όλα τα στυλ των γυναικών,ανάλογα με την  προσωπικότητα ,τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας και το ύφος που θέλει να δώσει στο γάμο της.

-Ποιο από τα νυφικά σου φορέματα  έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές φέτος;

Μμμ…ναι.. είναι boho στυλ. Εξαιρετικά φίνο και elegant  νυφικό, αιθέριο με εξαιρετικό συνδυασμό ποιοτικών υλικών από γαλλική δαντέλα ,μεταξωτό τούλι, πούπουλο μαραμπού και χειροποίητο κέντημα πέρλας. Ιδιαίτερο και σχεδιαστικό για μοναδική εμφάνιση.

-Ταξίδια, συμμετοχή σε bridalevents, πασαρέλες, από πού πηγάζει η αγάπη σου για το επάγγελμα;

Μέσα από την αγάπη και εκτίμηση του κόσμου όλων αυτών των χρόνων στον Οικο Νυφικών Lilian. Είναι το πιο σημαντικό. Νιώθεις  την υποχρέωση να παρουσιάσεις στην κάθε μέλλουσα νύφη την εικόνα της μέσα από την λάμψη της προβολής των νυφικών,αλλά και των αξεσουάρ ολοκληρώνοντας την εικόνα τους…

-Έχετε πει στο παρελθόν για τις νύφες που φορούν τα φορέματα σας: “Κάθε νύφη είναι μια μοναδικότητα”, τι εννοείτε;

Ναι, γιατί η κάθε νύφη είναι μοναδική…εκείνη αναδεικνύει με τη  λάμψη της και  με την προσωπικότητα της το νυφικό της, στη πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

Ποια είναι τα τμήματα και οι υπηρεσίες που παρέχετε στο ζευγάρι;

Εκτός του νυφικού, επιπλέον το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει τις μπομπονιέρες, τις λαμπάδες, τα στέφανα αλλά και όλα τα υπόλοιπα νυφικά αξεσουάρ.

Κλείστε ένα ραντεβού στο 2410535301 και εγώ με τους συνεργάτες μου θα καθοδηγήσουμε το ζευγάρι  ώστε να σκηνοθετήσουν και να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων τους.

Εξίσου εντυπωσιακές προτάσεις, ο οίκος νυφικών LILIAN, έχει και για τη βάπτιση. Άπειρες επιλογές σε βαπτιστικά για αγοράκι και για κοριτσάκι, συνδυασμένα με το κουτί τους σε όποιο θέμα έχετε επιλέξει. Ιδιαίτερες μπομπονιέρες που με τη δική σας έμπνευση γίνονται μοναδικές.

ΤΗΛ: 2410 535301
23ης Οκτωβρίου 76 – Λάρισα
web site: www.lilian.gr
Facebook: Οίκος Νυφικών Lilian
mail: info@lilian.gr
liliankardara@gmail.com

 

 

Back to top button
Close
Close