Lifestyle newsPeople

Η Κάτια Ζυγούλη : «Οι άλλοι θα µε δουν µε τα µάτια που θα επιλέξουν»

Η Κάτια Ζυγούλη στο Love yourself: «Οι άλλοι θα µε δουν µε τα µάτια που θα επιλέξουν»
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΑΣ

Την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ θα κυκλοφορήσει το πρώτο τεύχος του περιοδικού Love yourself το οποίο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.
Σε αυτό το πρώτο τεύχος μίλησε η Κάτια Ζυγούλη και έδωσε μια διαφορετική και με μεγάλο ενδιαφέρον συνέντευξη της οποίας αποσπάσματα έχουμε εξασφαλίσει μόνο για ‘σένα. Η Κάτια, μεταξύ άλλων μιλάει για την καθημερηνότητα της ως μητέρα τεσσάρων παιδιών και λέει: «Υπάρχουν µέρες που τίποτα δεν είναι αρκετό, αρκετά καλό, όπως το σκέφτηκα, όπως το περίµενα. Είναι αυτές οι γκρινιάρες µέρες που σου θολώνουν την πραγµατικότητα. Οι περισσότερες όµως είναι φωτεινές. Όχι ολόκληρες, αλλά η βάση τους ναι, είναι. Συνειδητοποίηση, ευγνωµοσύνη, λάµψεις ευτυχίας. Τέσσερα παιδιά, τέσσερις ψυχές, τέσσερις άνθρωποι γεµάτοι αγάπη, λαχτάρα, φως. ∆υο εµείς, έξι, ολόκληρη παρέα!».

Η στιγμή που έγινε μητέρα και οι αλλαγές στην ζωή της

«Κανείς δεν σου λέει πώς είναι πραγµατικά το να γίνεσαι γονιός. Περιµένεις ένα µωράκι, φαντάζεσαι κορδελάκια στα µαλλιά, ένα γλυκό πλάσµα να κοιµάται γαλήνια τυλιγµένο στην κουβερτούλα του… Και το µωράκι έρχεται και µαζί οι στιγµές που δεν ξέρεις πώς και αν θα τα βγάλεις πέρα. Αλλά δεν το µαρτυράµε. Αλίµονο αν δείξουµε ότι δεν ξέρουµε αν θα τα καταφέρουµε! Και χάνεσαι µέσα στις αλλαγές. Αλλάζει όλη σου η ζωή, οι ρόλοι σου, το σώµα σου, ο ψυχισµός σου, όλη σου η ύπαρξη. Τώρα είσαι µητέρα και ανησυχείς διαρκώς. Μπορεί να αισθάνεσαι µόνη, αλλά δεν είσαι».

Η εικόνα της

«Παλιότερα, µε απασχολούσε το τι περιµένουν από εµένα οι άλλοι. Το πώς θα µε δουν, αν είµαι αρκετά ευπαρουσίαστη, αν θα πρέπει να πω καµία εξυπνάδα για να δουν ότι είµαι και ενδιαφέρων άνθρωπος. Περνώντας τα χρόνια, πετάω σιγά σιγά αυτά τα «πρέπει». Σταµατάω να ασχολούµαι µε το πώς µε βλέπουν οι άλλοι. Θα µε δουν µε τα µάτια που θα επιλέξουν. Θα µείνουν στα καλά ή στα ελαττώµατά µου».

Περισσότερα στο Love yourself
Follow Love yourself: Facebook & Instagram

Back to top button
Close
Close