Υγεία/fitness

Η Κάρλι Κλος μας δείχνει το τέλειο ρόφημα για καύση του λίπους!

Η Κάρλι Κλος ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή όχι απλά για να παραμένει αδύνατη, αλλά κυρίως για να έχει δυνατό σώμα και καλή υγεία.«Δυνατό σώμα, δυνατό μυαλό. «Τροφοδοτώντας» σωστά το σώμα σου, έχεις μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και καλύτερη απόδοση μέσα στην ημέρα.

Μου αρέσει να μαθαίνω συνταγές για να φτιάχνω μόνη μου υγιεινά σνακ με βιταμίνες, superfoods και συστατικά που ενισχύουν το μυαλό και το σώμα μου. Οταν έχεις νόστιμες -και παράλληλες υγιεινές- επιλογές, μπορείς εύκολα να αντισταθείς στο junk food.

Tα αγαπημένα μου σνακ είναι ομελέτα με ασπράδια αυγών και σπανάκι, ό,τι περιέχει σολομό, λαχανικά και vegan σοκολάτα. Για πρωινό συνήθως φτιάχνω ένα θρεπτικό smoothie».

Το αγαπημένο, αποτοξινωτικό και θρεπτικό smoothie της Karlie Kloss (σσ. Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για να καταναλωθεί μετά την γυμναστική και μάλιστα η ίδια συνηθίζει να το καταναλώνει μετά το τρέξιμο) είναι συνταγή της διάσημης αθλήτριας και προπονήτριας Jen Rhines. Το smoothie είναι ιδανικό για καύση λίπους και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «βόμβα» ενέργειας λόγω των θρεπτικών του συστατικών.
© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
Τα smoothie περιέχει: κολοκύθα (σημαντική πηγή βιταμινών Α και C, μαγνησίου, καλίου και ψευδάργυρου), κουρκουμά, γάλα καρύδας (που βοηθά την απορρόφηση της βιταμίνης Α), μπαχαρικά (τζίντζερ και κανέλα) και μέλι που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Η γεύση αυτού του smoothie θυμίζει.. κέικ κολοκύθας! Δοκιμάστε να το φτιάξετε και θα εκπλαγείτε!
bovary.gr

Back to top button
Close
Close