Fashion

Η κάπα που θα σου ανανεώσει το Look!

Με μία Κάπα

Η φθινοπωρινή σεζόν έχει ήδη ανοίξει και νέα trends αναζωπυρώνονται, σαν τα πρωτοβρόχια. Η νέα σεζόν μας προτρέπει να υιοθετήσουμε το στυλ μιας γυναίκας εκλεπτυσμένης, με αύρα αστική, παραπέμποντας στη Παριζιάνικη μπουρζουαζία.

Με μία Κάπα

Φέτος, λοιπόν όπως σκιαγραφείται το σκηνικό της μόδας, δεν γίνεται να μην αποκτήσουμε μια κάπα. Η χαλαρή και slouchy σιλουέτα της διεκδικεί μια θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Καθώς, θεωρείται από τα μεγάλα trends της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 19-20.

Με μία Κάπα

Ένα κλασικό πανωφόρι της μεταβατικής περιόδου την οποία διανύουμε. Ιδανικό να ντύσει κάθε στιγμή της μέρας. Μιας και εύκολα μπορεί κάποιος να φανταστεί μια κάπα φορεμένη πάνω από ένα ισχυρό ανδρόγυνο κοστούμι. Αλλά, και με το πιο cozy outfit του Σαββατοκύριακου. Μια επιλογή, που ντύνει τη σούπερ ηρωίδα της αστικής καθημερινότητας, αλλά και την αιθέρια σιλουέτα μιας γυναίκας που κατευθύνεται σε ένα ραντεβού. Το φιλικό και ευέλικτο προφίλ της την καθιστά στα μάτια μας συναρπαστική. Σε μια πραγματικότητα απαιτητική με πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

Με μία Κάπα

Ένα από τα πλέον σημαντικά ζητούμενα του σύγχρονου styling, είναι η πρακτικότητα και η χρηστικότητα. Το πως αισθανόμαστε με τα ρούχα μας, είναι πιο σημαντικό από το πως φαινόμαστε. Και φορώντας μια κάπα κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται.

Με μία Κάπα

Τα ρούχα μας οφείλουν να μπορούν να ακολουθούν τις συνήθεις της δικής μας καθημερινότητας. Και κοιτάζοντας την ορθάνοιχτη ντουλάπας μας να νιώθουμε ότι μέσα εκεί υπάρχουν όλα εκείνα που μπορούν να την αγκαλιάσουν. Διαλέγοντας κομμάτια που θα μας ακολουθούν σαν πιστοί φίλοι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαθεί κάτι από τον πυρήνα της θηλυκότητας μας.

Με μία Κάπα

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η κάπα, κέρδισε την προσοχή μας, σαν την πιο καίρια επιλογή μες στην καρδιά του φθινοπώρου. Παραμένοντας μια διαχρονική πρόταση με πληθώρα εφαρμογών.

Φαίη Γκαϊνά

TheStylin.com

Back to top button
Close
Close