Fashion

Η Ιόλη Χαραλαμποπούλου φωτογραφίζεται με την πιο hot τάση της σεζόν

Ιόλη Χαραλαμποπούλου φωτογραφίζεται με την πιο hot τάση της σεζόν και μας μιλάει για τον νέο της ρόλο στο Λόγω Τιμής, που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έπειτα από δύο δεκαετίες.

Παίρνω το ακουστικό από την υπεύθυνη παραγωγής, η οποία μόλις είχε κλείσει την ημερομηνία για τη φωτογράφιση με τη νεαρή ηθοποιό, και με σκοπό να κλείσουμε το δικό μας ραντεβού απευθύνομαι κατευθείαν στον ενικό: «Ιόλη, πώς είσαι;». Δικαιολογούμαι για την αμεσότητά μου, η οποία προκλήθηκε ελλείψει χρόνου για τυπικότητες. Στην πραγματικότητα, εκείνη τη στιγμή έβαζα τα θεμέλια για μια ειλικρινή σχέση και ήμουν σίγουρη ότι κι εκείνη είχε έναν πραγματικό εαυτό που δεν ήθελε να αποκρύψει. Η Ιόλη, μια σύγχρονη ηθοποιός 26 ετών, έχει αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή Αρχή της Νέλλης Καρρά, ενώ πλέον είναι τελειόφοιτη και του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Πότε αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Στο τέταρτο έτος των σπουδών μου αποφάσισα να μπω στη θεατρική ομάδα του Παντείου Προσοχή… Έργα! και στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Νήσις. Εκεί αισθάνθηκα την ανάγκη να ακολουθήσω αυτό τον δρόμο.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή στο Λόγω Τιμής;

Πέρασα από casting και έπειτα συναντήθηκα με τον Λάμπη Ζαρουτιάδη και τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Οφείλω να ομολογήσω πως είχα πολύ άγχος!

instyle.gr

Back to top button
Close
Close