Lifestyle news

Η Ζακλίν Σμιθ στα 73 της συνεχίζει να μοιάζει με Άγγελο (του Τσάρλι)

Το 1976 προβλήθηκε για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση η αστυνομική σειρά «Οι άγγελοι του Τσάρλι», μέσα από την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τρία κορίτσια: τη Σαμπρίνα, τη Τζιλ και την Κέλι.

Πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με το πρότυπο των τριών αυτών πολυμήχανων κοριτσιών. Πανέμορφες και με στόχο, καλογυμνασμένες και αποτελεσματικές. Δούλευαν για να ζήσουν. 

Τρεις γυναίκες όμορφες, έξυπνες, δυναμικές. Οι Άγγελοι του Τσάρλι, τα τρία κορίτσια που εργάζονταν ως ντετέκτιβ σε ιδιωτικό γραφείο στο Λος Άντζελες και έπαιρναν εντολές από τον «αθέατο» Τσάρλι, μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με το πρότυπο των τριών αυτών πολυμήχανων κοριτσιών. Πανέμορφες και με στόχο, καλογυμνασμένες και αποτελεσματικές. Δούλευαν για να ζήσουν.

Η Ζακλίν Σμιθ, η οποία σήμερα είναι 73 ετών, παραμένει γοητευτική και πολύ όμορφη. 

Αρχικά, πρωταγωνίστριες ήταν η Κέιτ Τζάκσον, η Φάρα Φόσετ-Μέιτζορς και η Ζακλίν Σμιθ, ενώ τη δεύτερη σεζόν η Τσέριλ Λαντ αντικατέστησε την Φάρα Φόσετ.

Η μόνη από τους Αγγέλους που έμεινε από το πρώτο έως και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μέχρι το 1981 ήταν η Κέλι που την υποδυόταν η Ζακλίν Σμιθ, η οποία σήμερα είναι 73 ετών, αλλά παραμένει γοητευτική και πολύ όμορφη.

 «Ποτέ δεν ήπια αλκοόλ, ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά και ποτέ δεν έφαγα κάτι που δεν έπρεπε».

Μία γυναίκα που μοιάζει να μην πέρασε ποτέ ο χρόνος από πάνω της.  «Ποτέ δεν ήπια αλκοόλ, ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά και ποτέ δεν έφαγα κάτι που δεν έπρεπε. Ακόμη και πριν γίνει μόδα το συγκεκριμένο lifestyle, εγώ τρεφόμουν υγιεινά και έκανα γυμναστική», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η Ζακλίν Σμιθ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει δυο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο. Με τον τέταρτο σύζυγό της, Μπραντ Άλεν, είναι παντρεμένοι από το 1997.

Δείτε ένα βίντεο με τη ζωή της από μωρό έως σήμε

Back to top button
Close
Close