Lifestyle newsΠρόσωπα

Η Εύα Καλτσή στην πρώτη της συνέντευξη μετά το Power of love…δηλώνει ερωτευμένη.

 

 Εύα Καλτσή…το πιο δυναμικό και φρέσκο πρόσωπο που ανέδειξε η τηλεόραση αυτή τη σεζόν! 

Η πρώτη συνέντευξη μετά από την μεγάλη δημοσιότητα, τις ίντριγκες , τα συμβόλαια και τους έρωτες του Power of Love.Η Εύα Καλτσή ήθελε τον χρόνο της, μακριά από όλους και απ΄όλα…τώρα δηλώνει ερωτευμένη και έτοιμη να κατακτήσει τα όνειρα της. Εμείς την πήγαμε βαρκάδα στο ποτάμι και στην γενέτειρα της, τα Τρίκαλα που τόσο αγαπάει και την ρωτήσαμε για όλα.

2Deux, L&G jewels

Από την Αλεξάνδρα Τάμπου, φωτογραφία Λένα Μαγκούτα, drone Giannis Floulis,styling Eva.

-Ποια είναι η γεύση που σου άφησε το Power of Love;

  • Υπάρχουν πολλές γεύσεις μπορώ να πω, αλλά το σίγουρο είναι πως ήτανε μια τρομερή εμπειρία για εμένα, αλλά και μεγάλο ‘σχολείο’.

-Περίμενες να νικήσουν η Στέλλα και ο Πάνος, τους είχες ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι;

  • Φυσικά και το περίμενα από τη πρώτη στιγμή κιόλας. Είπανε από την αρχή ότι είναι ζευγάρι και ταυτίστηκε πολύς κόσμος μαζί τους. Ωστόσο, έπαιξαν και μεγάλο ρόλο τα social media σε αυτό!

-Πέτυχες θεωρείς το στόχο σου, τι θα ήθελες μετά να κάνεις κάτι στην τηλεόραση ή μπήκες για την εμπειρία;

Workshop clothes

  • Πφφφ! Τι να πρώτο πω; Πέτυχα πολλά παραπάνω από τον στόχο μου, μπήκα από ανοησία της στιγμής, από παρότρυνση μιας φίλης μου και όλο αυτό εξελίχθηκε στο να θέλω να πάω πολύ πιο μακριά και να αλλάξω ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ πορεία στην ζωή μου! Workshop clothes

– Πως βλέπεις τον Δώρο και τους νικητές του Power of Love στα πρώτα τους βήματα στην τηλεόραση;

  • Εύχομαι ολόψυχα στα παιδιά να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά και να αποκτήσουν όλα όσα θέλουν. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα πάρα πολύ όταν το έμαθα, γιατί κάποιος από εμάς με την ευκαιρία που μας έδωσε το <<Power of love>> προχώρησε ένα βήμα μπροστά.

2Deux.gr, L&G jewels

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα τα περισσότερα ζευγάρια του παιχνιδιού έχουν χωρίσει. Θεωρείς κάποιες συμπεριφορές μέσα στο παιχνίδι fake;

  • Ναι κάτι άκουσα η αλήθεια είναι, πάντως το <<Power of love>> είναι μικρογραφία της ζωής μας. Δεν μπορώ να απαντήσω όμως με σιγουριά, γιατί εγώ το έβλεπα από μέσα και οτιδήποτε είδα εκεί συνεχίζω να το βλέπω μέχρι και σήμερα.

-Εσύ είσαι ερωτευμένη αυτή την εποχή; Ποια είναι η σχέση σου σήμερα με τον Κυριάκο.

  • Ναι είμαι ερωτευμένη. Είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου, με την δουλειά μου και την καινούργια μου ζωή! Σε προσωπικό τομέα ΌΧΙ δεν είμαι ακόμα, αλλά είμαι έτοιμη να ερωτευτώ και να με ερωτευτούν. Με τον Κυριάκο οι σχέσεις μας είναι τυπικές, πρόσφατα βρεθήκαμε όλοι μαζί για μια υπόσχεση που είχαμε δώσει μαζί με την Κλόη μέσα στο παιχνίδι για bungee jumping ,όπως και σύντομα θα κάνουμε sky-diving.

Bolero shop

-Αν ήσουν από την αρχή του παιχνιδιού ποιος θα σου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον ερωτικά πιστεύεις;

  • Δεν έχω μπει σε αυτήν την διαδικασία ποτέ και επίσης δεν μπήκα για να ερωτευτώ!

-Εύα μέσα στο παιχνίδι πιστεύεις έδειξες τον πραγματικό σου εαυτό;

Χα, χα, χα και κάπου εδώ γελάω! Δεν έμαθα δυστυχώς ποτέ να υποκρίνομαι στην ζωή μου. Αυτό που είδατε δυόμιση μήνες στην τηλεόραση, αυτή ακριβώς είναι η Ευαγγελία Καλτσή, κατά κόσμον Εύα!

Boutique Milano,Instict shoes

H τούρκικη παραγωγή είδαμε σας παρείχε κάποιες πολυτελείς διαμονές σε ξενοδοχεία, ήταν αυστηρό το συμβόλαιο …που υπογράψατε;

Η αλήθεια είναι πως μας τα παρείχε, δηλαδή Σαββατοκύριακα στη Ελλάδα και επίσης ξενοδοχεία υπερπολυτελείας με όλα τα κομφόρ, από φαγητό έως μασάζ και σπα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις 45 σελίδες και τις 290 υπογραφές που έβαλα. Πολύ αυστηρό συμβόλαιο, αλλά σε λογικά πλαίσια. Βλέπεις οι Τούρκοι σε συνεργασία με τους Έλληνες θέλουν να κάνουν σωστά τις δουλειές τους χωρίς να υπάρχει κανένα λάθος.

                   Cult Trikala

 -Γιατί έφυγες λίγο πριν τον τελικό, τελικά ήταν ένα σκληρό reality όπως υποστηρίζουν πολλοί;

Ωχ! Μεγάλη κουβέντα! Ήθελα να αποχωρήσω από καιρό, αλλά υπήρχαν μόνο δύο τρόποι, είτε να με ψηφίσουν τα παιδιά είτε να <<σπάσω>> το συμβόλαιο. Εν τέλει, επειδή τα παιδιά είδαν πως ήμουν και επειδή την τελευταία εβδομάδα υπήρξα πολύ απόμακρη από όλους, με ψήφισαν για αποχώρηση. Μπορεί εσείς να βλέπετε ότι ζούμε όμορφα, που λογικό μου ακούγεται, γιατί απλά καθόμασταν και πίναμε καφέ σε έναν καναπέ, όμως πραγματικά είναι τόσο σκληρό, γιατί έχεις να αντιμετωπίσεις 14-15 διαφορετικούς χαρακτήρες, πολύπλοκες καταστάσεις και βέβαια είσαι <<κλεισμένος>> σε ένα σπίτι, στο οποίο ζούσαμε με πολλά άτομα της ελληνικής και τουρκικής παραγωγής. Απλά για εμένα δυσκόλεψε, γιατί στη ζωή μου έχω μάθει να επιβιώνω και όχι να κάθομαι σε έναν καναπέ και να λέω τι έγινε χθες στο δίπλα χωριό. Να σημειώσω, όμως επίσης, ότι μέσα σε όλο αυτό είχαμε και τα social media, που έπρεπε να διαχειριστούμε ανάλογα. Είχα φτάσει σε σημείο να μην θέλω να μιλήσω με κανέναν δικό μου στην Ελλάδα.

-Ας έρθουμε στο σήμερα ποια είναι τα σχέδια της Εύας Καλτσή, που τόσο αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου και είμαι σίγουρη πως θα τα πετύχω, γιατί τα θέλω. Πρώτα από όλα θα μετακομίσω στην Αθήνα μόνιμα τον Σεπτέμβριο.Βασικά για αρχή θέλω να εκμεταλλευτώ την αναγνωρισιμότητα μου και να επενδύσω στο κατάστημα μας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές για την οικογένεια μου, την επιχείρηση μας και για όλο αυτό τον κόσμο που πιστεύει σε εμένα!

Boutique Milano, Instict shoes

Eίσαι πλέον fashion icon βλέπουμε τις φωτογραφίες σου στο  instagram και την απήχηση τους. Σκέφτεσαι να το ακολουθήσεις επαγγελματικά μιας και έχεις δικό σου κατάστημα  γυν.ενδυμάτων;

Σίγουρα θα δείτε κάτι πολύ όμορφο και ξεχωριστό στο άμεσο μέλλον! Με αγάπη και επαγγελματισμό πάνω στον τομέα της μόδας. Προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου fashion icon αλλά άνθρωπο που αγαπά την καλοντυμένη-περιποιημένη γυναίκα με τον δικό μου πάντα τρόπο και το δικό μου στυλ!

                         ”ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” !

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από το είναι μου τα άτομα που με συνόδευσαν στο ταξίδι του Power of love, την Αλεξάνδρα Τάμπου και το Trikalaidees. Την Ματίνα Ναχμία από το κατάστημα υποδημάτων <<Instict>>, την Ευαγγέλια Ποντίκα από το κατάστημα  L&G όλη την ομάδα και την οικογένεια της. Να ευχαριστήσω, επίσης την Σταυριάνα Γεωργιάδη και τον Μιχάλη Παπαευθυμίου, Περίτεχνον by Stavrianna Georgiadi ,τον Παναγιώτη Χαντουμάκη από το κατάστημα <<Superoptics>>, στην Λαμία , με τους οποίους πλέον έχουμε γίνει οικογένεια. Φυσικά, τους κολλητούς μου Ιωάννα και Μάριο, και εννοείτε τα αδέρφια μου, που ήταν κάθε μέρα <<βράχοι>> πάνω από μια βιντεοκλήση, αλλά και τον δημιουργό μου, την μητέρα μου και γυναίκα της ζωής μου…

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει σωματική και ψυχική υγεία, αγάπη και τρέλα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας όλο αυτό τον καιρό και για όλη αυτή την αγάπη που μου δώσατε.

 

Special thanks: Hair styling Σάκης Γιαννούλας, make up Γιώτα Κουβούση

Place Alveo coffee-Bar by the river.

Shops : Bolero shop ,Απόλλωνος 11,Τρίκαλα

Instict shoes,Ιουλιέτας Αδάμ ,Τρίκαλα  instict

Cult Trikala Ασκληπιού 32 ,Τρίκαλαhttp://Cult Trikala,

2Deux, Ασκληπιού 12, Εμπορικό Κέντρο

Boutique Milano ,Πλούτωνος 4,Τρίκαλα.

Workshop clothes,showroom Οθωνος 14 Τρίκαλα.

 L&G Χειροποίητο Κόσμημα Τρίκαλα Ασκληπιού 4

 

Back to top button
Close
Close