Fashion

Η εποχή της μάλλινης ζακέτας έφτασε!

Είναι η εποχή όπου η μαλακή μάλλινη ζακέτα παίρνει θέση στις επιλογές μας. Φέτος το στυλ της φλερτάρει με κάτι πιο girly σαν ύφος και ίσως κάπως vintage. Θυμίζοντας έντονα της ζακέτα της γιαγιάς μας. Τόσο απλή και τόσο ταπεινή. Καθόλου πληθωρική, σχεδόν boxy, μονόχρωμη ή με folklore λεπτομέρειες.

Έφτασε η Εποχή της Ζακέτας

Αυτό είναι το στυλ έχει η ζακέτα για φέτος και με αυτό θα πειραματιστούμε. Θεωρήστε την τη βάση των καθημερινών σας look. Υιοθετώντας το παιχνίδι των layerings και των όγκων μέσα στο επόμενο διάστημα.

Έφτασε η Εποχή της Ζακέτας

Το μήκος τους είναι σαφέστατα πιο κοντό από εκείνο που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Και η σιλουέτα τους έχει V ντεκολτέ ή στρογγυλή, girly λαιμόκοψη. Η προοπτική τους μοιάζει με το τέλειο αντίδοτο στις κρύες μέρες του χειμώνα. Καταλαμβάνοντας σημαντικό χώρο στα σύγχρονα αστικά styling. Χάρις στο απλό και εκλεπτυσμένο στυλ τους.

Η χαλαρή σιλουέτα μιας ζακέτας μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα outfit off-duty φιλοσοφίας. Ή σε ένα περισσότερο σύνθετο styling με θηλυκές αναφορές.

Έφτασε η Εποχή της Ζακέτας

Υπάρχει όμως ακόμα ένα trend όπου η ζακέτα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Φέτος την βλέπουμε φορεμένη ακουμπώντας το knit-on-knit layering. Προσεγγίζοντας την τέχνη της cozy luxe αισθητικής.

Φαίη Γκαϊνά

thestylin.com

 

Back to top button
Close
Close