Τρίκαλα

Η εθελοντική οργάνωση “Let’s do it Greece” στο δημαρχείο Μετεώρων

Με την Πανελλήνια Εθελοντική Οργάνωση “Let’s do it Greece” συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος και ο συντονιστής του Μητρώου Εθελοντών του Δήμου Μετεώρων και Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Κυριακούλης Βασίλειος.

Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η ενημέρωση για τη συμμετοχή στην 9η Πανελλαδική Μεγάλη Δράση της Οργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2020.

Το μήνυμα της οργάνωσης είναι το εξής: “Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, βγαίνουμε έξω, φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.

Φανταστείτε χιλιάδες εθελοντές να απλωνόμαστε σε δάση, παραλίες, ποτάμια, λίμνες, ρέματα, βυθούς, γειτονιές, σχολεία, πάρκα, καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας τις περιοχές μας. Και όλο αυτό ίδια μέρα και ίδια ώρα σε κάθε γωνιά της χώρας μας!”

Πάνω σε αυτή τη βάση μπήκαν τα θεμέλια της συνεργασίας του Δήμου Μετεώρων ο οποίος προσκλήθηκε να συμμετέχει στην Μεγάλη Πανελλαδική Δράση.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων ενθουσιασμένος από τις ιδέες και την ενέργεια των παιδιών της “Let’sdoitGreece”ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μιας και διακατέχεται από τα ίδια αισθήματα και απόψεις για τον εθελοντισμό και τις δράσεις αυτού του τύπου.

Back to top button
Close
Close