Τρίκαλα

Η δράση #JobDay Τρίκαλα από το Δήμο Τρικκαίων και το Skywalker.gr

Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με το Skywalker.gr διοργανώνει τη δράση #JobDay Τρίκαλα, μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία.

Πρόκειται για μια δράση η οποία περιλαμβάνει workshops αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων για ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

Η δράση #JobDay έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών, που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και στοχεύει στην υποστήριξη των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshops σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και την αποτελεσματική συνέντευξη.

Το #JobDay Τρίκαλα θα διεξαχθεί στην αίθουσα  «GiSeMi HUB» του Κόμβου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (Σατωβριάνδου, 421 00 Τρίκαλα)  στις 7 Μαΐου 2019 από τις 10:00 έως τις 15:30.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 326712.

 

Back to top button
Close
Close