Instagram StyleLifestyle news

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στο Παρίσι σε ένα ξεχωριστό catwalk.

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της και το απόγευμα της Κυριακής έγινε πραγματικότητα! Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στο Παρίσι και περπάτησε σε ένα ξεχωριστό catwalk πάνω σε μία πλωτή κατασκευή στη μέση του Σηκουάνα, στο πλαίσιο του Paris Fashion Week. Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια ετοιμαζόταν για αυτή τη μέρα εδώ και μεγάλο διάστημα και τώρα που συνέβη νιώθει πιο ευτυχισμένη και πλήρης από ποτέ.

Μπορεί να άφησε για λίγο μακριά της τον έξι μηνών γιο της Σάββα, αλλά ο μικρός της πρίγκιπας είχε την καλύτερη φροντίδα, εκείνη του μπαμπά του, Δημήτρη Θεοδωρίδη και των γιαγιάδων του. Η όμορφη Δούκισσα ταξίδεψε στην Πόλη του Φωτός από την Πέμπτη, με σκοπό όχι μόνο να περπατήσει μαζί με διάσημα μοντέλα στο πλαίσιο της συνεργασίας της με γνωστή εταιρία καλλυντικών, αλλά και να παρακολουθήσει κι άλλα fashion shows, όπως εκείνο της Elie Saab.

Η Κυριακή έφτασε με την Δούκισσα γεμάτη ανυπομονησία αλλά και ένα γλυκό άγχος να πάνε όλα τέλεια. Το γνωστό μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις, περπατώντας στο εμβληματικό Le Défilé Fashion Show. Η πανέμορφη Ελληνίδα έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της μαγνήτισε τα βλέμματα στο Παρίσι και δεν σταμάτησε να χαμογελά στο κοινό.

Δες την εμφάνισή της:

tlife.gr

Back to top button
Close
Close