Επιχειρείν

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Ρίτσα Μπράτσου μας ξεναγεί στο νέο Maison Concept & Objet

Η Ρίτσα Μπράτσου μας υποδέχεται στον ανανεωμένο της χώρο και συζητάμε μαζί της για το νέο εγχείρημα της Maison Concept & Objet, και το πάθος της για τη διακόσμηση.

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Ρίτσα Μπράτσου αναλαμβάνει τη διακόσμηση κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ιατρείων και άλλων ιδιωτικών χώρων.

Η Ρίτσα Μπράτσου είναι μια από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος Bratsos home design και πρόσφατα δημιούργησε ένα νέο χώρο, το Maison Concept & Objet, στην Αθ.Διάκου 22. Tο πάθος της για τη διακόσμηση την οδήγησε σε μια ακόμη συνεργασία με μια από τις επιτυχημένες εταιρίες στο χώρο της διακόσμησης  και του design.

Ανανεώστε το σπίτι σας σύμφωνα με τις νέες τάσεις του design και μοναδικές τιμές που θα βρείτε στις WINTER SALES τoυ καταστήματος μας !

Ενημερώνεται διαρκώς σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε νέα υλικά, εφαρμογές και τάσεις αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, επισκεπτόμενη συνέδρια και εκθέσεις, ώστε να προτείνει πάντα πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες που ενθουσιάζουν και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του χώρου και τις ανάγκες των ιδιοκτητών τους.

“Γιατί ΜΑΙSON σημαίνει σπίτι… MAISON, το brand που ήδη μετρά 20 καταστήματα, αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη Ελληνική αλυσίδα καταστημάτων στον χώρο του επίπλου και της διακόσμησης.


Προτεραιότητά της είναι ο συνδυασμός λειτουργικότητας, υψηλής αισθητικής, λογικών τιμών και έγκαιρης, αξιόπιστης, οικονομικής κι αισθητικά προσεγμένης κατασκευής.

 

Αθ.Διάκου 22, τηλ.2431063733

 

 

Back to top button
Close
Close