Fashion

Η γυναίκα μέσα από τα μάτια της Triumph

Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτή τη ζωή λένε, είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες των γυναικών. Στην Triumph, εδώ και 130 χρόνια, έχουν μάθει να την «ακούνε» και να είναι δίπλα της σε κάθε στιγμή της ζωής της.

Μια φωτογραφία από το αρχείο, τραβηγμένη το 1970, που αντικατοπτρίζει μια κομψή γυναίκα να ατενίζει την αντανάκλαση της σε έναν καθρέφτη, αποτελεί την έμπνευσή μας για τη συλλογή μας Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘19.

Η Triumph φαντάστηκε ότι όλες αυτές οι vintage επιρροές μπορούν να μεταφερθούν στο «σήμερα», αποθεώνοντας τη συνεχώς μεταβαλλόμενη γυναικεία σιλουέτα. Αυτό το όραμα, οδήγησε την εταιρεία στο να δει την απίστευτη ομορφιά μέσα από τη διαχρονικότητα, φέρνοντας στην επιφάνεια την τάση να αγκαλιάσουμε το σώμα με κάθε δυνατό τρόπο. Balconette σουτιέν, ψηλόμεσα σλιπ, μεταλλικές αποχρώσεις, απαλές δαντέλες είναι λίγα μόνο από τα εντυπωσιακά trends της συλλογής.

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, οδηγεί τις καινοτομίες και παρουσιάζει όχι μόνο εσώρουχα ποιοτικά και σαγηνευτικά, άλλα όλα όσα αναζητούν οι γυναίκες για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Απόλυτη στήριξη στις μεγάλες cups, σαγηνευτικά σχέδια που δεν χρειάζεται να συμβιβάζονται στην άνεση. Η στροφή για μια πιο φυσική σιλουέτα συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν, έτσι και η Triumph έχει διερευνήσει περαιτέρω και έχει κάνει πραγματικότητα την μαλακή και απαλή ενίσχυση, που διασφαλίζει την απόλυτη στήριξη.

Back to top button
Close
Close