Lifestyle newsPeople

Η γοητευτική Καλαμπακιώτισα Τζώρτζια Βαϊνά ετοιμάζει νέα σειρά ρούχων με τον οίκο Kathy Heyndels

 

Η Τζώρτζια Βαινά, πλουτίζει τις σελίδες του ανοιξιάτικου editorial στο Μουσείο Τσιτσάνη και μας δίνει μια όμορφη συνέντευξη για την εμπειρία της στην τηλεόραση & τα μελλοντικά της σχέδια στο χώρο του styling. Η όμορφη Καλαμπακιώτισσα επιλέγει από τα καταστήματα των Τρικάλων & της Καλαμπάκας τα καλύτερα κομμάτια.

Η γοητευτική Καλαμπακιώτισα Τζώρτζια Βαϊνά έχει σπουδάσει νηπιαγωγός, ασχολείται με το styling και φτιάχνει δικά της κοσμήματα και καπέλα. Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2006 της άνοιξε τις πόρτες της τηλεόρασης, με πρώτη αυτήν του Alpha, καθώς έπιασε δουλειά στο «Πιο μεγάλο παζάρι» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.Εναν χρόνο μετά ο τίτλος «Super Star» που κέρδισε στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate 2007 της εξασφάλισε μια θέση στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα», παράλληλα με τα fashion shows και τα εξώφυλλα των περιοδικών.Πέρυσι βρέθηκε στην επιτυχημένη εκπομπή My StyleRocksκαι το κοινό την ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για την εύθραυστη ομορφιά της και το styling που έκανε.Από την πρώτη στιγμή είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της και το καλογυμνασμένο σώμα της. Ένα από τα όνειρά της είναι να αποκτήσει κάποια στιγμή μια εκπομπή μόδας με συμβουλές , οδηγίες και fashion tips για άψογο style όλες της ώρες της ημέρας!

Την συναντήσαμε στη φωτογράφηση του Περιοδικού ΙΔΕΕΣ και σίγουρα έχουμε πολλά να την ρωτήσουμε.

-Τελικά ποιο από τα όνειρα σου έγινε πραγματικότητα;

Τα περισσότερα όνειρα μου έχουν γίνει πραγματικότητα σχετικά με τα επαγγελματικά και τον χώρο της μόδας.Ένα ακόμη όνειρο που θα ήθελα να πραγματοποιηθεί σχετικά με τα προσωπικά μου είναι να κάνω μια υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια.

-H τηλεόραση είναι κάτι που σου ταιριάζει, δεν το λέμε εμείς φαίνεται από την αγάπη του κόσμου και από τις δουλειές σου.Θα δεχόσουν μια θέση στο επόμενο My StyleRocks;

Ναι, θα δεχόμουν μια θέση στο επόμενο ΜyStyle Rocks, αλλά όχι στην θέση του κριτή γιατί θεωρώ είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις τα κορίτσια όταν έχεις περάσει και εσύ από αυτήν την θέση .Θα μου άρεσε να είμαι backstage να τους  παίρνω συνεντεύξεις και να τους δίνω συμβουλές και δύναμη να συνεχίσουν.

-Γιατί πιστεύεις δεν κέρδισες την πρωτιά; Ποια η σχέση σου σήμερα με την Ραμόνα και τα υπόλοιπα κορίτσια;

Δεν κέρδισα την πρωτιά γιατί μην ξεχνάμε ότι μπήκα σε ένα ριάλιτι, και όχι απλώς μια εκπομπή που έχει να κάνει μόνο με μόδα και όπως ξέρετε σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι πιο εξωστρεφής σαν άνθρωπος ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ταυτιστεί μαζί σου!Σαν άνθρωπος είμαι χαμηλών τόνων και θέλω να μιλάει η δουλειά μου για μένα.Αν την επόμενη φορά γίνει το MyStyle Rocks All Stars και πάρω ξανά μέρος θα προσπαθήσω τουλάχιστον να λέω την γνώμη μου στους κριτές και δεν θα τα κρατώ μέσα μου. Η σχέση μου με τα κορίτσια παραμένει η ίδια αφού με τις περισσότερες ήμασταν και από πριν φίλες χρόνια.

-Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου κριτής;

Αγαπημένος κριτής δεν το κρύβω ήταν ο κος Χριστόπουλος. Πάντα είχε να πει μια καλή κουβέντα και ας μην του άρεσε το σύνολο, αλλά μου άρεσε επίσης και το εύστροφο χιούμορ του. Ο κος. Κουδουνάρης μέσα από την κριτική του με βοήθησε πολύ να μάθω αρκετά πράγματα πάνω στο styling και στο θέμα του ρούχου άρχισα να βλέπω λεπτομέρειες που πριν δεν θα έδινα σημασία.Η κα Κατσαίτη μου έμαθε ότι πάντα πρέπει να έχουμε το πανωφόρι για να είναι το σύνολο ολοκληρωμένο.

-Το μόντελινγκ είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή σου. Πως επιβιώνει ένα μοντέλο αυτήν την εποχή;

Δουλεύω στον χώρο της μόδας σχεδόν δώδεκα χρόνια. Ήμουν τυχερή που πρόλαβα έστω  πέντε χρόνια  τις καλές εποχές που πληρώνανε καλά και κατάφερα να γνωρίσω τους περισσότερους σχεδιαστές και τις εταιρίες μόδας και μπόρεσα να έχω κάποιο σεβαστό εισόδημα μηνιαίως. Τα κορίτσια που θα ήθελαν να ξεκινήσουν τώρα είναι πολύ δύσκολο να βγάλουν χρήματα. Για να επιβιώσουν πρέπει να κάνουν ταυτόχρονα καικάποιαάλληδουλειά. Μόνο αν βγουν στο εξωτερικό καιέχουν θέληση να τρέξουν και να αφήσουν την Ελλάδα και την οικογένεια τους είναι πιθανό να βγάλουνικανοποιητικό εισόδημα.

-Οι σπουδές σου ως νηπιαγωγός πιστεύεις σε βοήθησαν στο χώρο;

Οι σπουδές μου ως νηπιαγωγός με βοήθησαν στο δημιουργικό κομμάτι,  στην φαντασία αλλά και στην γενικότερη συμπεριφορά μου σαν άνθρωπος.

– Ξέρουμε ότι ετοιμάζεις προϊόνταstyling με την δική σου επωνυμία. Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Έχω συνεργαστεί προς το παρόν με τον οίκο Kathy Heyndels για την δημιουργία συλλογής ρούχων by Georgia Vaina, αλλά και με την εταιρία Kokos Shoes για την δημιουργία σειράς παπουτσιών με την υπογραφή μου.Αργότερα θέλω να κάνω την εταιρία μου με συλλογές από καπέλα αλλά και αξεσουάρ μόδας.

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ;

Το αγαπημένο μου κομμάτι τον τελευταίο χρόνο είναι το καπέλο είναι ένα από τα αξεσουάρ που δεν μπορώ πια να βγω χωρίς αυτό στις εξόδους μου, είναι κάτι σαν αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας μου.

– Μοιράσου μαζί μας μερικές στιλιστικές συμβουλές για τις αναγνώστριες που θέλουν να πάνε καλεσμένες σε ένα γάμο.

Πρώτο και κυριότερο να μην φορέσουν άσπρο μακρύ φόρεμα….κατά τα άλλα ότι επιλέξουν είναι δεκτόν, αρκεί να μην είναι υπερβολικές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά –less is more-. Επίσης να μην δείξουν πολύ δέρμα και αν δείξουν, μόνο ένα σημείο, όχι όλα μαζί.Κάτι ακόμη σημαντικό είναι η περίοδος που γίνεται ο γάμος αλλά και το μέρος .

-Είσαι από την Καλαμπάκα αλλά μένεις μόνιμα στην Αθήνα. Πως βλέπεις τον τόπο σου μετά από τόσα χρόνια;

Μένω στην Αθήνα από το 2006 και μου αρέσει πολύ. Πάντα  βέβαια νοσταλγώ  την Καλαμπάκα. Εκεί είναι οι γονείς μου και ο αδερφός μου και δεν χάνω ευκαιρία όταν έχω ελεύθερο χρόνο να τους επισκέπτομαι.

Έζησα παιδικά χρόνια τα οποία ήταν μοναδικά και δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Είναι ένας τόπος ιδιαίτερος, μαγικός και χρόνια με τα χρόνια εξελίσσεται. Όταν την επισκέπτομαι όλο καικάτι καινούργιο βλέπω.Πάντα με στήριζε ο κόσμος της Καλαμπάκας και των Τρικάλων σε όλες τις επαγγελματικές μου κινήσεις,όπως, και τώρα με το περιοδικό ΙΔΕΕΣ και τους ευχαριστώ πολύ.

Συντελεστές : Photography Lena Mangouta Model Georgia Vaina Fashion Editor Aleka Kliafa Assistant Elissavet Dolia Hair Jenny & Demy Zisopoulou Make up Maria Kiskou Video Giannis Floulis Commercial & production: Alexandra Tampou, for trikalaidees

Shops : Μπουτίκ Iρις , Zoozee’s , Tsiami Boutique , Redlou store, Workshop clothes, Jabik Place Mouseio Tsitsani Trikala

 

 

 

Back to top button
Close
Close