FashionΕπιχειρείν

Η Βολιώτισσα στιλίστρια που έντυνε αρκετά κορίτσια στο My Style Rocks

Την Αννίτα Βασιλάκου ως όνομα την γνωρίζαμε, όπως και ως επιχειρηματία, αφού το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων που διατηρεί στην πόλη μας, είναι ένα από τα πιο αξιόλογα και σοβαρά καταστήματα της πόλης!

Μια Boutique που ντύνει μερικές από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της πόλης, δίνοντας μας την δυνατότητα να ντυθούμε με ρούχα υπογεγραμμένα από αξιόλογους και φτασμένους σχεδιαστές.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι στο BIJOUX – BISOUS στη Γκλαβάνη, μεταξύ της Κονταράτου και της 28ης Οκτωβρίου, βρίσκεις του πιο σημαντικούς επώνυμους οίκους.

Η Αννίτα αν και αρκετά νέα, είναι μια έμπειρη επιχειρηματίας, μα πάνω απ όλα μια αξιόλογη στιλίστρια, που έχει ντύσει μεγάλα ονόματα του επιχειρείν, της πολιτικής, της επιστήμης και όχι μόνο, τόσο σε ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές τους, όσο και σε μεγάλα event που αποτελούσαν θέμα συζήτησης για όλη την Ελλάδα!

Όλα αυτά φυσικά και είναι γνωστά στους ανθρώπους που βρίσκονται στον χώρο της μόδας, ωστόσο η ίδια όταν της τα αναφέραμε δεν ήθελε να τα σχολιάσει, θέλοντας να μη μιλά πολύ και ότι έχει να πει να το λέει μέσα από την δουλειά της!

Δεν μιλάμε απλά για μια πετυχημένη και υπερταλαντούχα γυναίκα, αλλά και μια ταπεινή προσωπικότητα με αυτογνωσία και ανάγκη για συνεχόμενη εκπαίδευση και εξέλιξη, άλλωστε αυτά την κρατούν και στην κορυφή!

Μάθαμε και μας το επιβεβαίωσε η ίδια, πως ήταν πίσω από πολλές παίκτριες του My Style Rocks, όπου όλες τους και καθόλου τυχαίο δεν είναι αυτό, έχουν αποσπάσει αξιόλογες κριτικές!

Η Αννίτα και είναι τιμή μας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Βόλο έχοντας μια boutique πρότυπο, έχει ντύσει τις  Βολιώτισσες Αμίνα Χακίμ και Κορίνα Αδραμιτίδου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά και την Στέλλα Πάσσαρη!

Θυμάστε άλλωστε ότι είχε γίνει πολύ μεγάλος ντόρος με την βιτρίνα του καταστήματος BIJOUX – BISOUS στην τηλεόραση, στα site και στα social media, όπου είδαμε look ακριβώς ίδια με αυτά που μας παρουσιάστηκαν στο My Style Rocks!

Προσωπικά αγαπώ το BIJOUX – BISOUS, αλλά επιλέγω να ψωνίζω ακόμα πιο συχνά από το κατάστημα Merci που άνοιξε πριν από λίγους μήνες στον Βόλο και συγκεκριμένα στην Δημητριάδος με Γκλαβάνη! Εκεί βρίσκεις τις πιο οικονομικές συλλογές τους και έτσι ψωνίζεις σικάτα, αλλά και πιο οικονομικά!

volonaki.gr

 

 

Back to top button
Close
Close