Fashion

Η αυστηρή επιλογή του καρό! Ένα trend επιθυμητό, αλλά και ευέλικτο μαζί.

Η καρό εκτύπωση φέτος, προσφέρεται σε αφθονία από τους σχεδιαστές. Η εισβολή του αντανακλά καίρια το στυλ της στιγμής, σηματοδοτώντας μοιραία την επιστροφή του preppy. Ένα trend επιθυμητό, αλλά και ευέλικτο μαζί. Η αυστηρή αισθητική του – με αναφορές στο παρελθόν – έρχεται σαν την πλέον ελκυστική πρόταση του τώρα. Δείχνοντας να αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλα τα urban σύνολα της καθημερινότητας μας. Ακόμα ένα trend που μέσω της δομημένης και oversized σιλουέτας, επιθυμεί να δώσει  την αύρα της “εξουσίας” – σαν απόρροια της σιγουριάς. 

Φαίη Γκαϊνά

Εντυπωσιακά blazers, φαρδιά παντελόνια σε ανδρόγυνη γραμμή, ladylike φορέματα. Κλασικά πανωφόρια εμπλουτισμένα από καρό λεπτομέρειες. Είναι τα κομμάτια-κλειδιά της σύγχρονης αστικής κομψότητας. Η παρουσία του συμπληρώνει τη λίστα των basics: μάλλινα πουλόβερ, sneakers, denim, κλασικά πανωφόρια. Ως ένας άλλος τρόπος, για να προβληθεί το statement στοιχείο στην εικόνα μας. Καθώς, πρόκειται ομολογουμένως, για ένα print ισχυρό. Ανδροπρεπές και πρακτικό. Τα αξεσουάρ που στέκονται δίπλα τους έχουν αύρα 90s, όπως οι rangers μπότες. Ή το αστικό προφίλ των 70s, όπως οι κλασικές μπότες.

Αυτή τη φορά το στυλ του καρό περιστοιχίζεται από neutral αποχρώσεις, δημιουργώντας προϋποθέσεις μεγαλύτερης ευελιξίας ως προς τον χειρισμό του. Ένα στυλ ακόμα πιο κλασικό και ουδέτερο, ικανό να ικανοποιήσει την απαίτηση της κάθε περίστασης. Στοχεύοντας σε ένα περισσότερο απλοποιημένο τρόπο ντυσίματος, ο οποίος όμως επικεντρώνεται στην ατομικότητα της κάθε γυναίκας.

Όσες γοητεύονται από τα ανδρόγυνα styling μπορούν να επιχειρήσουν ένα total καρό outfit. Υιοθετώντας το power στυλ των γυναικών των 80s. Δίπλα του θα σταθούν εντυπωσιακά αξεσουάρ, τα οποία θα διατηρήσουν ανέπαφη τη θηλυκή μας ταυτότητα.

http://thestylin.com

Back to top button
Close
Close