Idees Sports

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή Κρίστινσον στον Ολυμπιακό

Την εναλλακτική λύση του Ζοσέ Σα βρήκε ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο του Όγκμουντουρ Κρίστινσον, αφού ο Μπόμπι Αλέν είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Ο 31χρονος Ισλανδός αποκτήθηκε με το ποσό των 400.000 ευρώ από τους βυσσινί, στους οποίους ανήκε τα προηγούμενα δύο χρόνια και που οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα.

Η Λάρισα, εκτός από τις 400.000 ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της, έχει και το δικαίωμα να αποκτήσει δύο παίκτες από τον Ολυμπιακό είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με ελεύθερη μεταγραφή.

Αν και στις τάξεις των ερυθρολεύκων υπολογίζουν τον Σα, ωστόσο υπάρχει πάντα η πιθανότητα να βρεθεί ομάδα που θα αποσπάσει τη ρήτρα του Πορτογάλου τερματοφύλακα, αφού και αυτός έχει τραβήξει πολλά βλέμματα από το εξωτερικό.

Ποιος είναι ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον

Ο 31χρονος είχε αποκτηθεί το 2018 από την ολλανδική Εξέλσιορ και φέτος έχει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 39 γκολ παθητικό και 9 ματς χωρίς να δεχτεί τέρμα.

Αναδείχθηκε από την Φραμ στην πατρίδα του, έπαιξε στην Δανία και την Ράντερς, ενώ η Χάμαρμπι αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό του στη Σουηδία. Επίσης είναι 15 φορές διεθνής με την Ισλανδία έχοντας αποτελέσει μέλος της αποστολής της και στο Euro 2016.

Back to top button
Close
Close