Τρίκαλα

Ημερίδα με καταξιωμένους καθηγητές Γεωλογίας.

 

Είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνουν την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 10:30 το πρωί, στην αίθουσα “Νίτσα Λιάπη”, στην Καλαμπάκα  η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο Δήμος Καλαμπάκας σε συνεργασία με τη  Πράσινη Κιβωτό.Η Ημερίδα  πλαισιώνεται από καταξιωμένους εισηγητές και απευθύνεται σε όλους τους Δήμους, τους Φορείς, την Εκπαιδευτική κοινότητα και στην ευρύτερη κοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Προσκεκλημένοι  Εισηγητές  είναι:Ο  κ. Ευθύμης Λέκκας, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πρόεδρος Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας με θέμα:”Φυσικές Καταστροφές-Νέα Επιστημονικά, Τεχνολογικά και Επιχειρησιακά Δεδομένα από Πρόσφατες Καταστροφές σε Εθνικό και Παγκόσμιο Επίπεδο”.

Ο  κ. Θανάσης Γκανάς, Δρ. Γεωλόγος – Σεισμολόγος, Διευθυντής Ερευνών, Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών με θέμα:”Προηγμένες διαστημικές τεχνολογίες για πρόβλεψη και αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών”

Η κα Έλενα Φλόκα , Καθηγήτρια του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, με θέμα:
“Κλιματικές αλλαγές: ενδείξεις, αίτια και αβεβαιότητες”.

 

 

 

Back to top button
Close
Close